2777
2789
عنوان

کاش آدما اینقد نمک به حروم نبودن

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 60 پست
خب ازش بپرس وقتی دلیل رفتاراش رو نمیدونی ببین برای چی این کارو میکنه.. ولی فکر کنم سنش کم و نا پخته ...

سنش کم نیس ۳۳ سالشه

وقتی روش و برمیگردونه پشتش و میکنه چطوری بپرسم

لاله انگار اصلا جواب نمیده

چشماشم میبنده

دیگه نظرینا نمونده که بخوام بدم هیچ تو خرید اهمیت نمیداد به حرفام میگفت دخالت نکن اصلا معلوم نیس چ ...

حالا یه شوهر کرده دیگه ، والاه شوهر کردن همچین کار خارق العاده ای نیست که اینقدر خودشو گرفته 😄

ولش کن ، نظر اینا نده ، محلشم نذار . بذار با همون آقاشوهرش خوش باشه .

راستی خیلی از خواهرا بعداز ازدواج روابطشون تغییر میکنه .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنش کم نیس ۳۳ سالشه وقتی روش و برمیگردونه پشتش و میکنه چطوری بپرسم لاله انگار اصلا جواب نمیده چشم ...

عجببب پس ولش کن به حال خودش.. توهم بیخیال شو.. ولی وقتی باز بهت نیاز داشت و امد سمتت تو جوری نشون نده که مشتاقی بیخیال و بی محل. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
چطور وقتی کار داشت و کلی خرید خوب بودم وقتی پسره میاد من کلی باید آشپزی کنم خوبم یه دفعه ای بد شدم

منم اینجوری شدم خواهر کوچیکترم زودتر ازدواج کرد 

ولی من یه شهر دیگه دانشجو بودم اذیت نشدم

بخاطر همین گفتم فاصله رو حفظ کن

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
الان شما متاهلی یا مجرد؟؟ منم همینطور اصلا نگفتن اجازه میدی این زودتر بره با اینکه من شاغلم و خدا ...

حق داری 

منم تمام این حسهای شما رو داشتم 

بعد یه جوری میشه حتی کسایی که ادم رو در نظر دارن جلو نمیان دیگه برا خواستگاری 

من کلا خواهرم رفت قبلش ۴ تا خواستگار داشتم بعدش هییچ کلا یه نفرم نیومد 

من خودم از شوهرم خواستگاری کردم 

بعد از ۱۲ روز دوستی 

کلا هیچکی نمیومد 

یه جوری روی ذهن مردم نمیدونم چی هست عقب نشینی میکنن 

حالا برخی خانواده ها بلعکس ما هستن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

حالا یه شوهر کرده دیگه ، والاه شوهر کردن همچین کار خارق العاده ای نیست که اینقدر خودشو گرفته 😄 ولش ...

نظر ندادم باور کن

روز قبلش خیلی خوب بودیم

رفت خونه اونا برگشت ما خواب بودیم

صبحش من رفتم سرکار برگشتم عصر بود دیدم عوض شده

عجببب پس ولش کن به حال خودش.. توهم بیخیال شو.. ولی وقتی باز بهت نیاز داشت و امد سمتت تو جوری نشون ند ...

دلم خیلی شکسته

دوس دارم به حال خودم بشینم زار زار گریه کنم

باز میگم خدایا شکرت که همه چی دادی و نزاشتی یه لحظه هم به اینجور آدما محتاج باشم

یه کم مغرور باش خوش خدمتی هم نکن ,محل سگ نذار بهشون 

کانال روبیکام رودنبال کن تا زندگیت متحول بشه کتاب معجزه شکرگزای رودارم میذارمhttps://rubika.ir/roozmareha کتاب نیمه تاریک وجود روگذاشتم کتاب بعدی زنان زیرکه کتاب چهاراثرفلورانس و الانم کتاب شفای زندگی

منم اینجوری شدم خواهر کوچیکترم زودتر ازدواج کرد  ولی من یه شهر دیگه دانشجو بودم اذیت نشدم بخا ...

متاسفانه ما تو یه خونه ایم

وقتیم پسره میاد چه حوصله داشته باشم چه نداشته باشم

باید بیام بشینم و بگم و بخندم

وگرنه خانم فکر میکنه ما حسودیمون میشه

دلم خیلی شکسته دوس دارم به حال خودم بشینم زار زار گریه کنم باز میگم خدایا شکرت که همه چی دادی و نز ...

نه عزیزم گریه هم نکن خودتو با کارت سرگرم کن اره خداروشکر شاغلی دستت تو جیبت  حالا ازدواج کردن کار شاقی نیست انشالله خواهرتم خوشبخت بشه.. بهش فکر نکن بیخیالی بهتره بخدا

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خداییش بشکنه دستم که نمک نداره کلی واسش آبروداری کردم هر چی گفته واسش خریدم بیرون رفتیم خواسته خر ...

شما ها خیلی خوبید پس 

برا خواهر منو کلا منو هیچ جا نبردن 

روز عقدش مادرم نذاشت بیام بالا 

زیز زمین نشستم عقد تموم شد 

مهمونا رفتن اومدم بالا 

فقط خانواده عموم بودن 

یه لباس برا من نخرید مادرم 

اخر فیلم هستم میام تو 

با یه چادر کهنه و روسری مشکی 

بعد دیگه تموم مهمونا رفته بودن 

بازم عروس و داماد میرقصیدن من توی فیلمش هستم دارم دست میزنم 

الان انقدر یادم میاد حرصم میگیره 

عروس عموم شد خواهرم 

۱۵ ساله بود 

من ۱۷ ساله بودم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

حق داری  منم تمام این حسهای شما رو داشتم  بعد یه جوری میشه حتی کسایی که ادم رو در نظر دا ...

آره قبول دارم

پیش خودشون میگن لابد ایرادی داشته دیگه

من این و قشنگ از چشمای فامیل میخوندم

حتی داداش بزرگمم یه طوری نگام میکرد

گاهی وقتا دلم از خدا بدجوری میشکنه و گریم میگیره

ماشاالله سر کار میر وی خانم موفقی هستی انشاالله یه ادم خوب مسیر راهت قرار بگیره که باعث ارامش وخوشبختیت بشه خواهرت جوگیر شده غرور کاذب گرفته اخر متوجه میشه خواهر دلسوز چقدر ارزشمنده از رفتارها بچگانش ناراحت نشو