2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دادم فایده نداره الان خوابش نمی بره من بالاسرش بیدارم گریه میکنم

عزیزم چرا گریه میکنی بچه ست دیگه

کی پودر روتارین رو بهش دادی؟ باید ۳تا بسته تو روز بخوره

برای بزرگسال شربت اکسپکتورانت کدیین عالیه برای سرفه نمیدونم برای بچه ها خوبه یا نه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
عزیزم چرا گریه میکنی بچه ست دیگه کی پودر روتارین رو بهش دادی؟ باید ۳تا بسته تو روز بخوره برای بزرگ ...

اخه‌خواب نداره دلم واسش میسوزه بچم الانم بندنمیادسرفش دانه به‌بارهنگ زیاددادم فایده نداره

اخه‌خواب نداره دلم واسش میسوزه بچم الانم بندنمیادسرفش دانه به‌بارهنگ زیاددادم فایده نداره

دکتر دارو نداده بهش؟

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

دکسترومتورفان بهش بده عالیه

یه قاشق غذاخوری عسل و بریزتو آب گر(داغ نباشه)یکم آبلیمو بریز بخوره بند میاد سرفه ش

پسر منم یه هفته ست اینجوریههر شب باید نصف شب پاشم از صدای سرفه هاش

تا بهش آبلیمو عسل میدم میخوابه

البته من دکتر بردم داروهاشم خورده ولی سرفهه هنوز هستش

بخور سرد عالیه براش  و شربت پروسپان

ممنونم از راهنمایی ات عزیزم