2777
2789
عنوان

فکر کنم خل شدم....

112 بازدید | 14 پست

کلا ۱۲ به بعد هم خلم کلااا خل کلا خل اره نمیدونم چکار کنم قرص ضد خلی دارین بدین بخورم؟😂

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣🤣🤣همزاد خودمی، میدونی من تحقیق کردم به این نتیجه رسیدم سلول های مغزی دیگه نمیکشن بیدار باشن بخاطر همین قاطی میکنن🤣😁

کاربر zxm23  هستم. و در حال حاضر عضو فعال گروه مافیایی سلامت باشید🗿  هییی.... بی دلیل تعلیق شدم. بگذریم.🙂✋علیکم السلام😁حالت چطوره؟؟؟چخبرا؟ دوست داشتی ریپ بزن جواب بده👌😁در همین حین که این متن و مینویسم حوصلم سر رفته...و موقعیت حرص دادن یا کرم ریزی کسی و ندارم چون ساعت ۱شبه😅حوصلم سر میره باید یا کرم بریزم یا حرص بدم یکیو👌انرژی و فعالیت و... کلاا شور و هیجان زیادی دارم و سعی میکنم به بقیه هم منتقل کنم😎🥳😁 عاشق کارتون های باب اسفنجی و بینوایان و انیمیشن های المنتال درون و برون و رالف خرابکار وقتی میگم عاشق اینا یعنی 100 بار هرکدومو دیدم و برای  بار 101 میبینم😁یه کتاب و اهنگ خوبم معرفی کنم؟کتاب هنر خوب بودن خیلی قشنگه، هم قلم خوبی داره هم موضوع جالبی درمورد روانشناسی هست،کتاب به امید دلبستم و عقاید یک دلقک،48قانون قدرت هم خیلی بهتون پیشنهاد میکنم... اهنگ زندگی همینه ارتا،بیشتر از همیشه نازنین و محیار، چشماتو ببند، ای گل رویایی ، شراره😁،نازی نازی امشب دلم مست توعه👌،  و قد و بالای تو رعنارو بنازمم تو که با عشوه گری از همه دل میبری چرا نمیرقصی (مدیونی با ریتم نخونی😁 )اینا اهنگای قشنگی ان، قابل شمارو نداشت یادداشت کنید ۶۰۳۷....🤣خبب دوستان عزیز، براتون ارزوی بهترین هارو میکنم،به اخر این متن جذاب رسیدید🤣حالتون همیشه خوب باشه،وقتتون به خیر❤
😂😂😂😂😂

نه من کاملا جدیم داروی ضد خلی داری؟؟ تو يخچالتون نگاه کن خب

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها
بخواب  بخواب

خواب چیه؟ من خوابو نمیشناسم اسم قشنگیه

من دوازده به بعد همش تو فکرم  مثلاً الان تو فکر اینم فردا می‌خوام برم تفریح چجوری شوهرمو خوشحا ...

منم بعضی اوقات اینطوریم تو فکرم ولی معمولا خل میشم

🤣🤣🤣🤣🤣همزاد خودمی، میدونی من تحقیق کردم به این نتیجه رسیدم سلول های مغزی دیگه نمیکشن بیدار باشن ...

😂😂😂😂😂

میشه به منم بی خوابی رو یاد بدی ؟!😂

اره عزیزم حتما ابتدا یه پتو بیاورید و روی خود بکشید که عرق کنید بعد به سقف نگاه کنید تا ۶ صبح بیدار بمانید الانم دارم ریاضی تمرین میکنم😔  

اره عزیزم حتما ابتدا یه پتو بیاورید و روی خود بکشید که عرق کنید بعد به سقف نگاه کنید تا ۶ صبح بیدار ...

آموزش عالی بود نه؟ شماره کارت میدم ۷ میلیارد واریز کنید

وای اینجوری بدتر خواب میری ک

😂😭