2777
2789
عنوان

بارداری و پلی کیستیک

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 61 پست

من طبیعی و فقط با ورزش و قطع قندوشکر و جایگزین کردن شیره انگور و خرما باردار شدم

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم اگه تنبلی داری الکی وقت هدر نده و جیب دکترارو هرماه پر نکن ی ورق لتروزل ببخش از شب سوم پر ...

من اینکارو دوسال پیش انجام دادم باردارنشدم پارسالم رفتم واسه ای وی اف که تومرحله پانکچرگفتنجنینی تشکیل نشدهنوزم داغونیم

وزنت خوبه . خیلی خیلی خیییییییییلی زوده برای اینکه فکر کنی باردار نمیشی .  بارداری با کیست هم ...

ترسیدم چون تو مجردیم دکتر قرص ضد بارداری برای همین پلی کیستیک داده بود بهم اول دیان مصرف میکردم بعدش روکین بعد ازدواجم خودم قرصا رو قطع کردم چون تو سنو هیچی نشون نداده بود حدود یکسال اما مصرف میکردمدیگه این پنج ماهه بدون قرص پریود میشم دکترم رفتم گفت اگر از پریودیت یه هفته گذشت دارو میدم گفتم برا بارداری مشکلی نیست گفت نه اما این ماه ک نشدم صورتمم جوش زده موهای بدنمم زیاد شده فک کنم هورمونام بهم ریخته

من اینکارو دوسال پیش انجام دادم باردارنشدم پارسالم رفتم واسه ای وی اف که تومرحله پانکچرگفتنجنینی تشک ...

تاخدا نخواد ی برگ از درخت نمیوفته اگه بدونی من چ حالی داشتم هرماه خبر بارداریه یکیو بهم میدادن خوشحال میشدم اما دلمم می‌گرفت ک چرا واسه بقیه آسونه واسه ماها انقدر سخت توکلت ب خدا باشه تهرانی؟آدرس دکترمو بدم برو پیشش ایشالا جواب میگیری من اصلا امید نداشتم حتی نیم درصد

تاخدا نخواد ی برگ از درخت نمیوفته اگه بدونی من چ حالی داشتم هرماه خبر بارداریه یکیو بهم میدادن خوشحا ...

نه کرجم فامیلا تهرانن ادرس میدن نمیرم سختمه ۲ساعت راهه .کلا دیگه بریدیم خداواسه هیچکس این لحظه هارو نخواد خیلی خیلی سخته ادم سرد میشه ازدنیا اززندگی

ترسیدم چون تو مجردیم دکتر قرص ضد بارداری برای همین پلی کیستیک داده بود بهم اول دیان مصرف میکردم بعدش ...

دکتر نرو . خودتو برای بارداری بزن به بیخیالی .

تمام کسایی که حس میکنن باردار نمیشن ، نود درصد به خاطر همین استرس از باردار نشدنه . 

میدونم اطرافیان ول کن نیستن . همیشه در جواب بگو در حال اقدامم ایشالا هرچی خدا بخواد ، بعد همدیگه دهنشون بسته میشه .

طرف با هزار جور مریضی باردار شده .

تنبلی تخمدان و کیست که اصلا ربطی به بارداری نداره . گوگل و دکترها چرت میگن . تمام پولی که دکترا درمیارن از کساییه که فکر میکنن باردار نمیشن . انقدر بیمار رو میبرن و میارن و ازش پول میکشن و استرس میندازن به جونش .

دارو نخور . خودتو تقویت کن و رابطه رو بیشتر و بیشتر کن . تمام .

دو سه ماه بعد هم باردار میشی 

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
تاخدا نخواد ی برگ از درخت نمیوفته اگه بدونی من چ حالی داشتم هرماه خبر بارداریه یکیو بهم میدادن خوشحا ...

میشه دکتر تونو بگید با شمارش خاله من هشت  ساله ازدواج کرده ای وی افم دوبار انجام داده نتیجه نگرفته مشکل از شوهرشه کلا داغون شده 

نه کرجم فامیلا تهرانن ادرس میدن نمیرم سختمه ۲ساعت راهه .کلا دیگه بریدیم خداواسه هیچکس این لحظه هارو ...

اینطوری نگو عزیزم ایشالا تو ماهه آینده خدا دلتو شاد میکنه صبر داشته باش بوقتش میاد تو دلت گلم 

نه کرجم فامیلا تهرانن ادرس میدن نمیرم سختمه ۲ساعت راهه .کلا دیگه بریدیم خداواسه هیچکس این لحظه هارو ...

میشه بدونم در هفته چندبار رابطه دارید ولی باردار نشدید ؟ البته عذر میخوام . چون کسایی که دیدم باردار نمیشن ، اکثرا ماه به ماه رابطه دارن . انگار فقط خوششون میاد برن دکتر پول بدن و دارو بخورن . 

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
میشه دکتر تونو بگید با شمارش خاله من هشت  ساله ازدواج کرده ای وی افم دوبار انجام داده نتیجه نگر ...

بله عزیزم ..صدیقه حنطوش زاده  خالت باید بره تا مشکلشون بررسی کنه بعد معرفیش میکنه ب ی دکتر حرفه ای دیگه

دکتر نرو . خودتو برای بارداری بزن به بیخیالی . تمام کسایی که حس میکنن باردار نمیشن ، نود درصد به خا ...

اره کلا پنج ماهه ازدواج کردم همش میگن باردار نیستی اخه ب بقیه چه ربطی داره هرکی بچه میاره برا خودش