2777
2789
عنوان

بارداری و پلی کیستیک

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بهمن پارسال رفتم دکتر

دکتر سونو کرد رحمم سالم بود و هیچ کیستی هم نداشتم 

تقریبا ۳ماه اقدام کردم ولی اقدامم منظم نبوده شاید یکی دوبار در ماه بوده و هنوز باردار نشدم میتونم از قطره استفاده کنم؟

اره کلا پنج ماهه ازدواج کردم همش میگن باردار نیستی اخه ب بقیه چه ربطی داره هرکی بچه میاره برا خودش

گلم اصلا توجه نکن اگه میخوای مغزت آروم باشه ک راحت زندگی کنی و از زندگیت لذت ببری در مقابل حرفای دیگران باید کاملا ناشنوا باشی وگرنه هیجوره آرامش نخواهی داشت 

میشه بدونم در هفته چندبار رابطه دارید ولی باردار نشدید ؟ البته عذر میخوام . چون کسایی که دیدم باردار ...

نه خواهش میکنم سه چهارروز یه بار.توروزای تخمک گذاری وقبلوبعدشم یه روزدرمیون ولی نمیشه که نمیشه

اره کلا پنج ماهه ازدواج کردم همش میگن باردار نیستی اخه ب بقیه چه ربطی داره هرکی بچه میاره برا خودش

این سوال رو حتی اگه ده تا بچه هم بیاری بازم به شکلهای مختلف ازت میپرسن باید خودتو قوی کنی و استرس نگیری به خاطر این سوال . فقط بشنو و رد شو 

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
اره میگن مرگ پلی کیستیک قند و ارد سفید کلا شرینیجات هستش 

درسته 

من قنادم و مصرف ارد سفیدو قندوشکرم بالا بود 

ولی رژیم گرفتم کلا گذاشتم کنار یعنی کیک درست میکردم لب نمیزدم جوری که6ماهه40کیلو کم کردم پیاده روی هم میکردم سریع هم باردار شدم 

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
خداروشکر ان شالله دل همه شاد بشه

الهی آمین 

عجله نکن اصلاااا 

زندگی کن به بارداری هم فکر نکن جلوگیری هم نکن از زندگیت لذت ببر هروقت خداصلاح بدونه دامت سبز میشه گلم استرسو فکرو خیال نمیزاره باردار شی

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
نه خواهش میکنم سه چهارروز یه بار.توروزای تخمک گذاری وقبلوبعدشم یه روزدرمیون ولی نمیشه که نمیشه

ببین الان به این دوستمون هم گفتم .

دارو رو بذار کنار 

فقط خودتو تقویت کن

ورزش بکن روزی نیم ساعت

بعد از رابطه هم پاهاتو ببر بالا و بچسبون به دیوار تا ازش خارج نشه . اگه دستمال هم بذاری و بمونه چندساعت که چه بهتر . 

بدو نرو حموم و دسشویی که خالیش کنی . عذر میخوام بازم . 

و از هممممممممه مهمتر رابطه رابطه رابطه ی خیلی زیاد هست .

هرروز یا روزی دوسه بار . هربار تنها بودید . بخدا بچه بیاد ماه به ماه انجام میدید .الان نهایت استفاده رو ببرید .

باور کن با این کارا دو سه ماهه باردار میشی . 

ربطی به کیست و تنبلی و اسپرم ضعیف و واریکوسل آقایون و غیره نداره . همه اطرافیان من با این مشکلات هم باردار شدن . 

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
ببین الان به این دوستمون هم گفتم . دارو رو بذار کنار  فقط خودتو تقویت کن ورزش بکن روزی نیم س ...

چیبگم‌ والله تقریباهمشو چندساله انجام میدیم یه بند موز شیرموز اجیل عسل  خرمامکملا ویتامینا اما کارمون درست نمیشه.یه موقع بعداقدام تایه ساعت پاهام رومبل بود خشک میشدم انقد نشد که دیگه قیدشو زدم بعدرابطه همون لحظه پامیشم میرم سرویس...خیلی ناامیدمون کرده خدا ازش دلگیزم