2777
2789
عنوان

حق دارم ناراحت بشم بنظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی چیز میگم ناراحت نشو یکبار بگو تا دیگه اینطور ازت سواستفاده نشه چون خجالتی بعدا هم این بلا سرت میاد ...

آره بخداازبس خجالتی هستم خیلی جاهاازم سوءاستفاده میشه بقرآن دلم خیلی پره هیچ وقت هم به روشون نیوردم 

النگوی دخترم 11گرم بودفکرکنم این النگوی جدید9گرم وخورده ای 

زیاد ضرر نکردی چون اونو به قیمت دست دوم برداشته و نو خریده به جاش.

در هر صورت خواهر گلم تعارف نداشته باش با کسی حتی خواهرت حرفت رو بزن رک و راست❤️ النگوی دختر گلتم مبارکش باشه انشاالله با دلخوشی استفاده کنه

زیاد ضرر نکردی چون اونو به قیمت دست دوم برداشته و نو خریده به جاش. در هر صورت خواهر گلم تعارف نداشت ...

بخدابیشترازرفتارش ناراحتم چون صبحش بهم گفت گفتم نه نمیفروشم به چه حقی من وقتی نیستم این کارومی کنه 

بخدابیشترازرفتارش ناراحتم چون صبحش بهم گفت گفتم نه نمیفروشم به چه حقی من وقتی نیستم این کارومی کنه&n ...

بخدا من باشم کوتاه نمیام میرم همون النگو رو میگیرم میارم تنگ شده باشه طلاست دیگه نگه میدارم پول دستم اومد بهترشو میخرم رفتارش که اصلا اخلاقی نیستش

بخدا من باشم کوتاه نمیام میرم همون النگو رو میگیرم میارم تنگ شده باشه طلاست دیگه نگه میدارم پول دستم ...

منم همین فکروداشتم ولی بخدابگم هیچکس حقوبهم نمیده کلاهمیشه هوای خواهرموبیشترداشتن ودارن منم باردارم حوصله ی ناراحتی روندارم ولی حتمابهش میگم ازش ناراحت شدم وکارش اصلادرست نبوده