2777
2789
عنوان

حق دارم ناراحت بشم بنظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره کارواجب پیش اومدیه روزه فرداعصربرمیگردم دخترم درس داشت گفتم میمونم 

خب باید به همون واسطه میگفتی حالا که امانت پیشش دخترم باید برگردم با شوهرم مشورت کنم،الان مشغله فکری دارم بعدا

نمیشه چون کلاتودست دخترم کوچیکه بعدش اون موقع که یکی روواسطهکردبهم زنگ زدبایدمی گفتم نه، تقصیرخودمه ...

عزیزم کوچیک هم بوده طلا بوده دیگه کار زشتی کرده در کل کاری که شده ناراحت نباش حالا هر چند کلی حق داری ناراحت باشی❤️

خب باید به همون واسطه میگفتی حالا که امانت پیشش دخترم باید برگردم با شوهرم مشورت کنم،الان مشغله فکری ...

آره خیلی اشتباه کردم کلان آدم خجالتی هستم واین عیب بزرگه منه، چنددقیقه بعدش بهش زنگ زدم بگم نفروش تابیام گفت فروختم 

نمیشه چون کلاتودست دخترم کوچیکه بعدش اون موقع که یکی روواسطهکردبهم زنگ زدبایدمی گفتم نه، تقصیرخودمه ...

صد در صد که مقصر خودت بودی....باید هم بهش بگی که ازش ناراحت شدی و کارش زشت بوده

محبت ایدز نداره....بکنید😉🤪👍
باخودم فکرمی کنم فقط به فکردخترخودشه که اینکاروکرده چون من بهش گفتم نمیفروشم 

باخواهرت تماس بگیر بگو خواهرجان شرمنده ناراحتم میشی ولی من وشوهرم اونو میخایم یادگاری براش نگه داریم بدیم به نوه مون ولی چون شما اصرار داشتی روم نشد بگم الان شوهرم میگه چرا بدون مشورت من گفتی فردا این النگو رو بهت میدم نگه دار دخترت بزرگتر شد بکنه دستش.من دوست ندارم خونمون دعوا باشه به همین راحتی 

بنده خداچیزی بهم نگفت ولی اونم گفت صبرمی کردبرمیگشتیم 

واقعا متشخصه...اونم چیزی نگه ادم پیش خودش خجالت میکشه ناراحت میشه حق داری..برگشتی باهاش حرف بزن بگو ک ناراحت شدی رفتارش زشت بود 

مجبورم کناربیام خودمم مقصرم بایدحرفمورک میزدم 🌹❤️

ی چیز میگم ناراحت نشو یکبار بگو تا دیگه اینطور ازت سواستفاده نشه چون خجالتی بعدا هم این بلا سرت میاد من لباس از بچم بدم میگم خوب نگه دارید و پسش بدید میخامش

باخواهرت تماس بگیر بگو خواهرجان شرمنده ناراحتم میشی ولی من وشوهرم اونو میخایم یادگاری براش نگه داریم ...

درستش هم همینه ولی مطمئنم اینوبگم همه واسطه میشن که تهش هم مجبورمیشم ازش بگذرم ولی بهش میگم کارش درست نبوده ومن خیلی ازش ناراحت شدم تادفعه ی دیگه تکرارش نکنه