2777
2789
عنوان

۸ نفر مهمون دارم باید پیتزا درس کنم

577 بازدید | 16 پست

همش یه تستر یه سینی دارم

به نظرتون میشه برای ۸ نفر درس کنم بعد چیکار کنم که پیتزا قبلیا زیاد سرد نشه؟ که باهم سرو کنم

یا در کنار پیتزا یه غذای دیگه درست کنم  اون غذا چی باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استاتر ببخشید عزیزم هم خودت هم هرکس پیاممو میبینه اگ حاجت داری بیا تاپیک اخرم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

عزیزم شما خمیر پیتزا رو اول برش بزن و حالت هفت و هشت بچین تو سینی اینجوری از کل فضای سینی میشه استفاده کرد و بعد که آماده شد تو بشقاب طوری بچین کن که شبیه خمیر پیتزای کامل بشه اون قبلی ها رو اگه بخاری داری تو یه سینی تمیز بزار و شعله رو کم کن رو بخاری 

درست کن همه رو ولی نزار پنیر روشون برشته بشه زیاد. بعد  اخر سر که میخواید سرو کنید چنددقیقه بزار تو فر 

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...

من یه مدل سالاد درست میکنم اکثرا دوست دارن ، دستورشو بهت میگم

بنظرم مثلا ۴ تا پیتزا هارو درست کن بعد تا میای سفره بزاری بقیه رو بذار این سالاده رو بذار بعد اماده شد اگه قبلیا سرد شده بود یکم بذار تو توستر گرم شن با دمای پایین توستر هم دو تا سینی داره دو تا دو تا پیتزاهاتتو بذار فقط حواست باشه وسطاش جابه جاشون کنی که یکیش زیرش برشته نشه یکی دیگش روش فقط

دستور سالاده 

کلم سفید کلم قرمز رو به صورت خلالای باریک برش بزن خلالای خیلی باریک که راحت خورده شن، خیارشور نگینی ریز، هویج رنده شده و کالباس خلالی خورد کن قاطی کن سس مایونوز بزن و یکم ابلیمو و نمک و فلفل سیاه کم و بذار تو یخچال تا مواد له خورد هم برن

اگرم دوست دادی میتونی ذرت هم اضافه کنی

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا