گفتم اگه کد ندی یا پلو برگشت نزنی میرم فتا گف برو وای توروخدا کمکم کنین چیکار کنم فتای تهران کار آدمو راه میندازه اگه کسی وارد توروخدا بگه من نرفتم تاحالا
جدی میگی؟؟چطوری بود مراحل توروخدا بگو من خیلی اوصام خرابه فقط شماره کارت و اسمشو میدونم
منم شماره کارتو اسمشو داشتم فقط برو پرینت کارتتو از بانک بگیر بعد برو پلیس فتا البته ی کپی از چتت که تو اینستاگرامه هرجا هست هم بگیر ببر خودشون پیداش میکنن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم
این حرف خوب نیست عزیزم جسارت نباشه.. شاید این مبلغ هر چند کم همه ی زندگی و دارایی یک نفر باشه ...
نگفتم کمه خواستم دلداری بدم ما هم همه دارایی مون بود پول خورد جیبمون نبود
بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️
ما خودمون خانودم ۳۰۰ میلیون آزمون ۳سال پیش دزدیدن ولی این کلاهبرادی در مورد خودم و پول خودمه
پیگیری کن ایشالا برمیگرده بنظرم طرف رو کلافه کن هی پیام بده
بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️
دقیقا منم چون طرف فک میکنه من پیگیری نیستم داره جولان میده برا همین میخوام پیگیری کنم حتما میرم فتا ...
حتما برو..
برای من یکیش ۷۰۰ تومن بود ک کلاهب ردار نبود فراموش کرده بود پشتیبانی اش همه خانمش بود نگاه میکرد محل نمیگذاشت. ی دعوا هم بین خودشون افتاد :/ ..فورا زنگ زد ریخت ب حسابم. یکی ش سه تومنه. درخواست مرجوع دارم کارش ناقص هست قبول نمیکنه
همش فیکه داره تو پیوی مسخره میکنه بهش گفتم پولمو تا شنبه زدی زدی نزدی خودت میدونی گف نه بابا با استی ...
میخای پیجشو بلاک وریپورتش کنم؟
خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم