2777
2789
عنوان

همونم که کلاه برداری شد ازم

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 70 پست
نه پیج بی نام نشون و کامنت بسته خریت خودم بود اشتباه کردم ۷۰۰ تومن دادم رف

خب پول رو به یه شماره حساب زدی که .اسم اونو پیگیری میکنن 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه پیج بی نام نشون و کامنت بسته خریت خودم بود اشتباه کردم ۷۰۰ تومن دادم رف

من از دوتا سایت خرید کردم. کارم ب شکایت کشید یکی شون‌سریع زنگ زد عذرخواهی کرد و پولمو پس داو.یکی شون زیر بار نرفته و کار ب قضاوت داوری کشیده فعلا..ولی اونها سایت بودن

برای پیج ک نماد نداره باید حضوری بری پلیس فتا. نمیدونم کجا و چطور.. ولی حتما دنبالش باش و قطعا اونجا حتما پیگیری میکنن. خیلی هاشون خیال شون‌راحته مشتری پیگیز نیست ولی تا ببینن از پلیس فتا براشون‌پیام بره فوری ب شکر خوردن‌میفتن

نه کلاهبرداره خودشم اعتراف کرده pink _storeu

عکس پروف پیجش صورتی رنگه و۲۶ تا پست داره؟

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

پبجی ک کامنتشو بسته صد در صد کلاه برداره چطور ازش خرید کردی ؟!!!!!

امروز یکی گفته بود برای من رنگ اشتباهی فرستادش بعد گفتم تعویض کنید، نکردند. هر بار که کامنت می ذاشتم، پاک می کردند

💞 حسبی الله 💞 برای تعجیل ظهور امام زمان یه صلوات بفرستید 🌹
چیکبار باید بکنی آخه خیلیا میگن پیگیری میکنن ولی خیلیام میگن نه من میخوام روشو کم کنم با پرویی میگه ...

اول از همه هزینه بردار هست تا حدودی شکایت

باید بری دفتر خدمات قضایی شکایت تنظیم کنی

بعد ابلاغیه میاد میفرستن دادسرا

بعد دادیار رو ک دیدی میگه اظهاراتت رو بنویس

و معرفی می‌کنه ب پلیس فتا

میری اونجا مدرک ارائه میدی و باز اظهاراتت رو میپرسن ک چی گفتی و نوشتی..

بعد هم احضاریه میفرستن اگ بتونن طرف رو پیدا کنن

تازه اگ ی شهر دیگه باشه باید ابلاغ کنن ب دادسرای اون شهر و ...:/

بعده ۳ ماه رفت و آمد از خود فتا تماس گرفتن ب من گفتن مختومه کن پیگیری فایده نداره

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

من از دوتا سایت خرید کردم. کارم ب شکایت کشید یکی شون‌سریع زنگ زد عذرخواهی کرد و پولمو پس داو.یکی شون ...

دقیقا منم چون طرف فک میکنه من پیگیری نیستم داره جولان میده برا همین میخوام پیگیری کنم حتما میرم فتا مطهری تهران

خوشبحالت از ما. ۸۰ میل دزدیدن

این حرف خوب نیست عزیزم جسارت نباشه..

شاید این مبلغ هر چند کم همه ‌ی زندگی و دارایی یک نفر باشه.

و یجورایی دهن کجی ب حساب میاد.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

۷۰۰ پیجه خیلی بدنامه بعد از چیزای که دیدم چند نقر تو همین سایت گفتن کلاهشوتو برداشته

پیگیری کنی به احتمال 90درصد طرفو پیدا میکنن پولتو پس میگیری اما تا جایی که می‌دونم شکایت و پرونده سازی نزدیک به یک میلیون خرج داره بخاطر 700 ،ارزششو نداره مگر اینکه فقط بخای حال طرفو بگیری

‌‌ زندگی  هیچوقت آسون­تر نمیشه، تو قوی­‌تر  ‌شو...!️