2777
2789
عنوان

همونم که کلاه برداری شد ازم

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 70 پست
جدی میگی؟؟چطوری بود مراحل توروخدا بگو من خیلی اوصام خرابه فقط شماره کارت و اسمشو میدونم

منم شماره کارتو اسمشو داشتم فقط برو پرینت کارتتو از بانک بگیر بعد برو پلیس فتا البته ی کپی از چتت که تو اینستاگرامه هرجا هست هم بگیر ببر خودشون پیداش میکنن

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
پیگیری کنی به احتمال 90درصد طرفو پیدا میکنن پولتو پس میگیری اما تا جایی که می‌دونم شکایت و پرونده سا ...

ای خدا یه آدم پولدار و پیگیر، گیرشون بیاد تا بفهمن کلاهبرداری نکند 

💞 حسبی الله 💞 برای تعجیل ظهور امام زمان یه صلوات بفرستید 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیگیری کنی به احتمال 90درصد طرفو پیدا میکنن پولتو پس میگیری اما تا جایی که می‌دونم شکایت و پرونده سا ...

اره دوسدارم حالشو بگیرم ی خریدی کردم پولو دادم دست ی نامرد بی شرف ولی نمیزارم سر کس دیگه بیاد ی پیجه دیگم داره اونم کلاهبردره

اره

وااا اینکه استوری رضایت خریداش را گذاشته

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

این حرف خوب نیست عزیزم جسارت نباشه.. شاید این مبلغ هر چند کم همه ‌ی زندگی و دارایی یک نفر باشه ...

نگفتم کمه خواستم دلداری بدم ما هم همه دارایی مون بود پول خورد جیبمون نبود 

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

ما خودمون خانودم ۳۰۰ میلیون آزمون ۳سال پیش دزدیدن ولی این کلاهبرادی در مورد خودم و پول خودمه 

پیگیری کن ایشالا برمیگرده بنظرم طرف رو کلافه کن هی پیام بده

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

دقیقا منم چون طرف فک میکنه من پیگیری نیستم داره جولان میده برا همین میخوام پیگیری کنم حتما میرم فتا ...

حتما برو..

برای من یکیش ۷۰۰ تومن بود ک کلاهب ردار نبود فراموش کرده بود پشتیبانی اش همه خانمش بود نگاه می‌کرد محل نمیگذاشت. ی دعوا هم بین خودشون افتاد :/ ..فورا زنگ زد ریخت ب حسابم. یکی ش سه تومنه. درخواست مرجوع دارم کارش ناقص هست قبول نمیکنه

بچه ها کاش ی تاپیک جامع میزدید سایتها و پیج های دزد رو معرفی می‌کردید...

سایت و فروشگاه آلکاپیدا ، کلا هر پیج یا کانالی ک شماره کارت بنام موسی کاظم پور داد.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

همش فیکه داره تو پیوی مسخره میکنه بهش گفتم پولمو تا شنبه زدی زدی نزدی خودت میدونی گف نه بابا با استی ...

میخای پیجشو بلاک وریپورتش کنم؟

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

کجا؟ چطوری 

دیوار وسایل فروختیم پولمون رو نداد