2777
2789
عنوان

بوی بد عرق 😫

548 بازدید | 23 پست

سلام. بچه ها من یه مشکلی دارم.

اول از همه بگم من خیلی خیلی لاغرم، استخون خالیم، هر روز صبح، بلااستثنا تحت هر شرایطی هر روز صبح قبل از سر کارم میرم دوش میگیرم. با صابون و لیف و بعدشم شامپو بدن تنمو میشورم‌.

موهای زائدمم لیزر کردم و کامل بهداشتمو رعایت میکنم.

مشکل من اینه منی که صبح میرم دوش میگیرم، ظهر که از سر کار میام با وجود اینکه الان هوا خیلی خیلی سرده (خیلی عذر میخوام) اما عرقم بو میده. اخه تابستونم نیست بگم هوا گرمه.

اصلا چه تابستون، چه زمستون من بو گندو هستم. 😫😭

اهان، بعد حموم هم از یه مام خوب استفاده میکنم اصلا انگار نه انگار.

من مصرف ابم در روز صفره، تغذیه هم که نگم افتضاحه. گاها میبینم دو روزه هیچی نخوردم. به شدت هم استرسی هستم و اعصابم بهم میریزه.

این موارد میتونن دلیل بر بوی بد عرق باشن؟ یا ربطی بهم نداره؟ راهکار بدید بهم لطفا.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مام صابونی رکسونا. عالیه . حتما بخر. مشکلت حله

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را