2777
2789

هیچ سوالی 

با معاشرت هفت هشت ساعته

با تور برید سفر یک روزه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی اومد بهش بگو فندک داری؟

#کاربر آقا                  #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز...         #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی...         #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من...            #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...          #باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...       #پی رویام با تلاش زیاد از حدو...                         
هیچ سوالی  با معاشرت هفت هشت ساعته با تور برید سفر یک روزه

مشخص نمیشه

آدم معتاد هزارتا راه بلده که فکرشم نمیتونید بکنید

دیگه یه قرص خوردن که کاری نداره

یه دقیقه میره دستشویی و میاد

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر
مشخص نمیشه آدم معتاد هزارتا راه بلده که فکرشم نمیتونید بکنید دیگه یه قرص خوردن که کاری نداره یه د ...

بله ولی توی همون ساعات تغییرات خلق و خو رو میشه فهمید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

تو مسافرت خوب معتاد خودشو لو میده

ولی آزمایش اعتیاد اونم بی خبر قبلی فقط هم آزمایشی ک از خون میگیرن اون صدردصده  نه اون کیتای ک با ادرار میگیره اونا هزارتا کار میشه کرد ک نشون نده 

دروغ گو هم معلومه تو چن روز رفتو آمد

هیچ سوالی  با معاشرت هفت هشت ساعته با تور برید سفر یک روزه

ولی بازم این جواب نمیده 

چون راحت میتونه بندازه بالا

فقط باید آزمایش خون بده... اینم یه دفعه ببریش آزمایش.. وگرن راه حل اونم معتادا بلدن

یا دو سه روز فقط باهم جایی باشید مانند خونه که همش تحت نظر باشه

مایه اصل و نسب در همه دوران زر است... آنکه صاحب زر است از همه بالاتر است... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست... جای چشم ابرو نگیردگر چه اویالاتر است... شصت و شاهد هر دعوی بزرگی میکنن... پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتری..... فولا دو آهن هر دواز یه کوه این برون.... آن یکی شمشیر گردد. دیگری نعل خر است... صاعب عیب خود گو عیب مردم را نگو... هر که عیب خود گوید از همه بالاتر است

خب آخه به تغییرات خلق و خو نمیرسه اصلا

یه قرص ترامادول به عنوان مثال هشت تا ۱۲ ساعت جواب میده

طرف اگه این کاره باشه خیلی راحت میتونه پنهان کنه

مگه اینکه تخریبش خیلی زیاد باشه که دیگه پنهان کردنش براش اهمیتی نداشته باشه

خب آخه به تغییرات خلق و خو نمیرسه اصلا یه قرص ترامادول به عنوان مثال هشت تا ۱۲ ساعت جواب میده طرف ...

خب یعنی کلا هیچ تلاشی نکنیم و الله بختکی ازدواج کنیم؟ اتفاقا ترامادول کاملا علائم داره

خب یعنی کلا هیچ تلاشی نکنیم و الله بختکی ازدواج کنیم؟ اتفاقا ترامادول کاملا علائم داره

نه دیگه میگم که باید آزمایش بگیرید

اصلا هم چیز بدی نیست

کیت‌های تست خونگیش هم هست.

اصلا برای عقد آزمایش اعتیاد لازمه

با معتاد جماعت سرو کار داشتی؟  فقط حواستو جمع کن معتاد زندگیتو ب فنا میده سرم اومده ک میگم&nbs ...

نه سروکار نداشتم 

ادم کارمند و تحصیل کرده هم ممکنه باشه؟ هرسال از کارمندا سوپیشینه و آزمایش نمیگیرن؟؟

تحصیل کرده و کارمنده خانوادش می گن برین از همه جا بپرسین کلا چیزای چرت و پرت میاد ذهنم میترسم اصلا نباشه ولی پس فردا معتاد بشه خدای نکرده یا ادم هوس رانی باشه نمی دونم کلا استرس دارم میترسم

تحصیل کرده و کارمنده خانوادش می گن برین از همه جا بپرسین کلا چیزای چرت و پرت میاد ذهنم میترسم اصلا ن ...

این استرس ها طبیعی هست