2777
2789
عنوان

رابطه سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محال نیست ولی اگه نتونی بهم برسین کلی ضرر کروی . البته اگه ارزشسو داره و به ازد واج فکرمیکنه تورش کن ...

جلومون پراز سنگه

تو این‌رابطه موندن برا هردون ریسکه ک قبولش کردیم من حتی خونوادمم راضی نیسن.چون ازدواج کنم باید برم آلمان

گف ببین میتونی کنار بیایی باهم صحبت کنید حل کنید یا زیرزیرکی خدت حل کن یا اینک کات

میدونی من بلد نیستم وقتی بهم بی احترامی میکنه چطوری واکنش نشون بدم که بهم بی احترامی نکنه خودشم ناراحت نشه دعوامونم نشه

عادیه عزیزم تو تازه خوبی من موقعی که کات کردم دو هفته نتونستم چیزی بخورم باورت نمیشه تا امام زاده رفتم ازش التماس کردم برگردیم بهم دو هفته یه چشمم خون بود یه چشمم اشک سرم گیج میرفت فشارم میوفتاد همش میخوابیدم خوابشو میدیدم نصف شب بیدار میشدم دلتنگش میشدم دیوونه میشدم موهامو میکشیدم چقدر خودزنی کردم جوری شده بود که مامانم به حالم گریه میکرد یواشکی ولی نمیتونست کاری کنه

تا یه ماه حال من داغونه داغون بود الان چند ماه گذشته تازه یه ذره تونستم از درد و غمم کمتر کنم فقط یه ذره

کاش ب این اسونی بود :(

هیچ چیزی به اسونی نیست خیلی از ماها تجربه کردیم روابط سمی رو، و واقعا سخته بودن با کسی که هیچ افتخاری نداره و ارزشی نداره و تنها دلیل ما دوست داشته، مطمعنا اگرم ازدواج میکردی بعذا به بن بست میرسیدی، به خدا بسبار، خودش درستش میکنه، و سعی کن خودتو سرگرم کنی و شمارشو باک کن و خط خودتتم عوض کن و سعی کن ب آینده و زیبایی ها فکر کنی

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
اگ دلت نیس یه مشاوره رابطه برو عالیه کدوم شهری؟

اره باید برم واقعا من شهرستانم و مشاور خوب اطرافم نیست 

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
عادیه عزیزم تو تازه خوبی من موقعی که کات کردم دو هفته نتونستم چیزی بخورم باورت نمیشه تا امام زاده رف ...

وای خدابهت صبربده

حتما توام مشاوره برو 

من چندجلسه رفتم ارومتر شدم 

مرسی از همدردیت♥🥲