2777
2789
عنوان

طایفه مامانم !!....اوووففففف😖😣

156 بازدید | 5 پست

چرااینطوری ان..

خاله و دختر خاله و نوه و نتیجه کلا همشون دیشب مهمون بودن.

جدای ازحسادت بالایی ک ب هرچیزی دارن....خیلی پرتوقع پرزحمت ندبد پدید و ادعاگر....خلاصههههه همه زورشونومیزنن ک یه درزی توزندگیت پیدا کننن ک سرشونو تاحلق بکنن توزندگیت...

یه شیرینی چیه؟ دیشب داشتم تعارف میکردم حس کردن باگروه مغول طرفم...سینی جیک ثانیه تموم شد  ۵ تا ۵ تا....بابا کمی فرهنگ داشته باشین مگه خونه خودت نخوردی..‌😖....این چیزی نیست تاپیک رو واسه شیرینی نزدم....اخلاقشون....دادهواری...دعوایق....زورگو.....فقط بخاطر مامانم رفت آمو...بمن باشه قط رابطه میکنم میزارم میرم..

طفلی بابام طبقه بالای مغازه رو درست میکرد خالم ازحسادت دووم نیورد زنگ زد  بین مامان بابا دعوا راه انداخت..

کافیه فقط یه قدم پیشرفت کنیم داغ دلشون تازه میشه  خودبخودی قهر میکننن حرف درمیارن....بحث میکنن...اصلا بودنتون چ فایده ای داره ک نباشین ضرر کنیم!!..

خودشونو آماده کردن شام بیان مهمونی واسه ترخیصی سربازی داداشم....این قوم مغول رو دوباره میبینم...کاش اونموقعه خونه نباشم.....

شمابودین چکار میکردین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای،اونجایی ک گفتی شیرینی اوج بی فرهنگی شون بود،با اینجور آدما بائو قطع رابطه کرد حتی اگه خواهر و ...

آررره واقعا اصلا کلا هجومی ان....انقدری ک همسر دخترخالم دقیقا بخاطر همین چیزا جداشدازش...هرجا میزن هجوم میبرن..انگار ازپشت کوه اومدن...قبلا همسایه بودیم باهمه همسایه ها هرروز بایکی دعوا میکردین ماخجالت میکشیدیم..‌توخونه خودشون دااااد هواار.....😑

سخت نگیر.معاشرت با ادما و اخلاق متفاوت کاملا طبیعیه و تو سعی کن مثل اونها نباشی.و نمیشه دستچین کرد.

ممنونم بابت کامنتت عزیزم بله درسته...

چرا من نمیتونم باین مدل آدما رلحت باشم؟اون لحظه ها بخودم میگم تحمل کن ۲۰ دیقه دبگه میرن....پریزور عموم اینا بودن بخدا انقددددر مهربون...خونگرممم خوش اخلاق..آدم دوست داره دارو ندارشو بریزع ب پاشون..بس ک مامحبتن..اما طایفه مامانم🙄