خانما من دوست دارم دخترم به زبان انگلیسی و آلمانی مسلط بشه. الان یک ماه دیگه ۴ سالش تموم میشه. به نظرتون از کی بذارمش کلاس؟ مهدشون دو زبانه هست اما من دلم میخاد آموزشگاه هم بره. شما از چه سنی بچه هاتون رو گذاشتین آموزشگاه؟ بعد اگه بخام دو تا زبان رو یاد بگیره چه جوری شروع کنم؟
هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به نظرم هرچی زودتر بهتر.من طبق نظر مشاورا از کلاس اول گذاشتم ولی الان میگم کاش زودتر میفرستادم.البته دختر من انگلیسی زبان سومش محسوب میشه.دیگ بعد کانل یاد گرفتن ترکی و فارسی شروع کرویم زبانو
اسمت رمانیه ک شاید ۸ سال پیش خوندم بنظرم توقع زیادیه دوزبان باهم ، معلم زبان ام اما خب دارمم ...
ممنونم. اخه برادرزادم وقتی ده سالش بود فرانسه آلمانی انگلیسی رو کاملا مسلط بود البته خارج از کشور زندگی میکردن و میکنن الانم آمریکا داره پزشکی میخونه. بسته به شرایط محیط به فارسی و عربی هم کاملا تسلط داره. میخام دخترم المانی و انگلیسی رو کاملا مسلط بشه. به نظرتون اول انگلیسی رو تکمیل کنم براش؟
هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹