2777
2789

خانما من دوست دارم دخترم به زبان انگلیسی و آلمانی مسلط بشه. الان یک ماه دیگه ۴ سالش تموم میشه. به نظرتون از کی بذارمش کلاس؟ مهدشون دو زبانه هست اما من دلم میخاد آموزشگاه هم بره. شما از چه سنی بچه هاتون رو گذاشتین آموزشگاه؟ بعد اگه بخام دو تا زبان رو یاد بگیره چه جوری شروع کنم؟

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار اول انگلیسی یاد بگیره بعد بفرست آلمانی. 

آلمانی رو هر وقت انگلیسیش خوب شد از زمان دبیرستان شروع کنخ

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

به نظرم هرچی زودتر بهتر.من طبق نظر مشاورا از کلاس اول گذاشتم ولی الان میگم کاش زودتر میفرستادم.البته دختر من انگلیسی زبان سومش محسوب میشه.دیگ بعد کانل یاد گرفتن ترکی و فارسی شروع کرویم زبانو

اسمت رمانیه ک شاید ۸ سال پیش خوندم  بنظرم توقع زیادیه دوزبان باهم ، معلم زبان ام اما خب دارم‌م ...

ممنونم. اخه برادرزادم وقتی ده سالش بود فرانسه آلمانی انگلیسی رو کاملا مسلط بود البته خارج از کشور زندگی میکردن و میکنن الانم آمریکا داره پزشکی میخونه. بسته به شرایط محیط به فارسی و عربی هم کاملا تسلط داره. میخام دخترم المانی و انگلیسی رو کاملا مسلط بشه. به نظرتون اول انگلیسی رو تکمیل کنم براش؟

من خودم از ۷ سالگی رفتم اموزشگاه ولی بنظرم از ۹ یا ۱۰ سالگی بره خیلی بهتره 

السَّلام علی اُمی،اَوّل الاوطان و آخر المنافی و سلام بر مادرم،اولین وطن ها و آخرین تبعید گاه ها❤️
به نظرم هرچی زودتر بهتر.من طبق نظر مشاورا از کلاس اول گذاشتم ولی الان میگم کاش زودتر میفرستادم.البته ...

چه عالی منم موافقم الان انگلیسی رو به خاطر مهد یه چیزایی یاد گرفته به نظرم انگلیسی رو شروع کنم تکمیل شه بعد بذارمش المانی نه؟

بالای ۸ سال

و اینکه بزار انگلیسیش تموم شه بعد بره آلمانی توی ۱۵. ۱۶ سالگی

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

ممنونم. اخه برادرزادم وقتی ده سالش بود فرانسه آلمانی انگلیسی رو کاملا مسلط بود البته خارج از کشور زن ...

اول زبان بین المللی،  بعد انشالله آلمانی 

که زبان دوم هست . شرایط زندگی ایران با خارج از کشور متفاوت هست ب بچه فشار وارد نکنین 

اما زبان انگلیسی رو از الانم میشه شروع کرد 

زبان سن نمیشناسه عزیزم 

درسته اما خوب مثلا زمان ما از دوم راهنمایی شروع میکردن مدارس و این تمایل برای ادامه دادن و کم میکرد

اول زبان بین المللی،  بعد انشالله آلمانی  که زبان دوم هست . شرایط زندگی ایران با خارج از ...

ممنونم از راهنماییتون. بعد به نظرتون بذارمش اموزشگاه یا معلم خصوصی بگیرم؟

درسته اما خوب مثلا زمان ما از دوم راهنمایی شروع میکردن مدارس و این تمایل برای ادامه دادن و کم میکرد

خب از الان دخترتو بفرست 

آلمانی رو چند سال دیگه بفرس

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋