2777
2789
عنوان

چقد تنهایی و بی کسی زیاده

446 بازدید | 25 پست

یه عالمه فامیل و اشنا داری

اما خیری ازشون ندیدی من اوایل زنگ میزدم احوال پرسی میکردم التماسشون میکردم بیان خونمون اما محل نمیذاشتن میرفتم بهشون سر میزدم بدشون میومد بخاطر خدا و صله رحم میرفتم اما دلمومیشکستن . وقتی براشون غذا میپختم دعوت میکردم نمیومدن ... بچه دار نشدم همه پر از بچه نوه بیا برو من برادرام نمیان مامان بابام نمیان ... الان تنهام به درو دیوارم میپرم هی خودخوری میکنم خسته شدم چرا اینقد با این حجم تنهام من ؟ دلم خونه شلوغ میخواد دوستای شاد اونا بیان من برم بریم بیرون با هرکی دوست میشم فقط اون میاد نمیذاره من برم خونش. ازم توقع دارن ظرف غذا پر کنم سهم بچه و شوهرشونم ببرن من بهشون میدم ببرن اما زنگ میزنم میگم میخوام بیام خونتون نمیذارن ، شوهرم میگه دیگه کسیو نگو بیاد ازت سو استفاده میکنن

شاغلم هستم تو محل کارم همکارام بهم حسودی میکنن زیر آبمو میزنن نمیدونم چرا یا صبحانه منو میارن میخورن ولی من ب صبحانشون دست بزنم واویلا میکنن ک هیچوقت دست نمیزنم دیدم ک کسی دست زده چکار کردن ... خسته شدمممممم از همه چیو همه چس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مشکل ازخودته 

همه عالم وادم دارن ازت سو استفاده میکنن. بعد شما به جای اینکه از حقت دفاع کنی میشینی به خود خوری 

خنده را معنی سرمستی مکن                                    آنکه میخندد غمش بی انتهاست                     
خب مشکل ازخودته  همه عالم وادم دارن ازت سو استفاده میکنن. بعد شما به جای اینکه از حقت دفاع کنی ...

دفاع کردم خیلی اما مردم به چشم بدتر نگام کردن بهم گفتن عصبیه

مقصر خودتی 

چرا محتاج دیگرانی 

درسته تنهایی سخته 

اما نباید به هر کسی رو بدی 

مشکل شما مهربونیت دیگه نباش

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

دفاع کردم خیلی اما مردم به چشم بدتر نگام کردن بهم گفتن عصبیه

دفاعت درست نبوده 

دعوت میکنی کسی رو یه بار میاد منتظر باش دعوتت کنه یا حداقل برخورد گرمی باهات داشته باشه   نکرد دیگه دعوت نکن 

همکارات دست به غذات میزنن برخورد کن بگو به چه حقی به غذای من دست زدید 

با هرکسی مثل خودش باش  هواتو دارن هواشونو داشته باش 

زرنگ بازی میکنن محل نده و باهاشون مدارا نکن 

خنده را معنی سرمستی مکن                                    آنکه میخندد غمش بی انتهاست