2777
2789
عنوان

واقعاً زندگی چه فایده ای داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 50 پست
چقدر مثه منی  واقعا درکت میکنم میگن که خدا واسه هر چیزی یه دلیلی دارع ولی من دلیل این زندگی ...

آره دیگه ما رو بدبخت می‌کنه بعد می‌گه دلیلی دارم!

دیگرانو خوشبخت می‌کنه واسه خوشبختی اونا هم دلیلی داره!

فقط ما بدیم.

اصلا اگه ما بازنده ها نباشیم، برنده ها خودشونو به کی نشون بدن و احساس غرور کنن...

عزیزم ، خدا همه این منایع و حیوانات را افرید که به هدف نهاییش که رشد و تکامل مغز انسانه برسه ....بیش ...

خب انسان رسیده ؟ من قرآن میخوندم نماز میخوندم اما متاسفانه حیوون رو با زجر میکشن خیلی خیلی ناراحتم میکنه اون هم برای آدم که هیچی جز بدی روی زمین نداشته دلیل حال بد هم هستند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا دنیا و هدف از خلقت را کلا نشناختی 🥺  مابه این دنیا نیومدیم که یک تنه بدو بدو کنیم تا برس ...

خیلی دوست دارم آدمی باشم که خوشی های کوچیک لذت ببره

ولی فکر آینده نمیزاره تو حال زندگی کنم

وقتی با این همه تلاش هیچی تو زندگیم ندارم

حق دارم بخوام که بمیرم 

دلم واسه کسی تنگه که نمی‌دونم کیه 
خب انسان رسیده ؟ من قرآن میخوندم نماز میخوندم اما متاسفانه حیوون رو با زجر میکشن خیلی خیلی ناراحتم م ...

میفهمم حالت را....میفهمم که چقدر حیوانات مظلوم واقع میشن ولی میدونم که خدا به حال همشون اگاهه و اگه اشتباهی رخ بده انسان تاوانش را میده ...

ب نظرت انسان رشد نکرده؟؟؟؟

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

بچه ها من افسرده و ناامید بودم 

تا اینکه شکر گزاری انجام دادم با خوندن کتاب راندا برن

حالم خیلی بهتره 

شکر نعمت ،نعمتت افزون کند ، کفر نعمت ، نعمت از کفت بیرون کند

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

خیلی دوست دارم آدمی باشم که خوشی های کوچیک لذت ببره ولی فکر آینده نمیزاره تو حال زندگی کنم وقتی با ...

عزیزم اول خدارو بشناس و باهاش رابطت را بهترکن، باور کن چنان دلخوش میشی که حتی ناراحتی ها و ناملایمتی های دنیاهم نمیتونه تورو ناراحت کنه ...از دیدن انیمیشن های روح، تخم مرغ، فرشته ارزو ها شروع کن و تو تلگرام کانال های میناجهانبخش را عضوشو و هرروز به خودت قول بده نهج البلاغه صوتی گوش بدی انقدر زندگیتو تغییرمیده ک نگو ....

منم ی روزی رفتم ک خودکشی کنم لحظه اخر ک به خدا گفتم تسویه حساب کن باهام تو اون دنیا و ازالان بگذر ی لحظه انگار یکی این راه هارو جلوی پام گذاشت و درمقابل سه سال پیش یه کلی تغییرکردم ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
بچه ها من افسرده و ناامید بودم  تا اینکه شکر گزاری انجام دادم با خوندن کتاب راندا برن حالم خی ...

جدا به اینا اعتقادی داری ؟

یعنی حس میکنی این شکر گذاری ها نتیجه ای میده ؟

دلم واسه کسی تنگه که نمی‌دونم کیه