2777
2789
عنوان

واقعاً زندگی چه فایده ای داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 50 پست
نمیتونم خیلی سخته مثبت فکر کنم 🤦🏻‍♀️💔

میتونی چرا نشه 

اگه همه بخوان اینجوری فکر کنن که داغون میشن 

همیشه یه امید برا خودت پیدا کن 

کتاب انسان در جستجوی معنا اثر ویکتور فرانکل بخون خیلی کمکت میکنه 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤                       
میفهمم حالت را....میفهمم که چقدر حیوانات مظلوم واقع میشن ولی میدونم که خدا به حال همشون اگاهه و اگه ...

عزیز دلم خودت چیزی بگو حالم خوب بشه .انسان رشد کنه دنیا رو داغون کنه هوا و آب نباشه چقدر حیوون و منابع از بین بره خب من به این سوالم میخوام برسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدا به اینا اعتقادی داری ؟ یعنی حس میکنی این شکر گذاری ها نتیجه ای میده ؟

شاید تو دلت بگی این چیزا الکیه 

و طبیعیه 

چون هر کی میگفت من خندم می‌گرفت میگفتم من اعتقاد ندارم

ولی از یه جایی که دیگ ته خط رسیدم با خودم گفتم امتحان کردنش ضرر نداره 

پس انجام بدم🥰

خدا خودش تو قرآن گفته

اگر قدرشناس باشی به تو بیشتر عطا خواھم کرد

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

عزیزم اول خدارو بشناس و باهاش رابطت را بهترکن، باور کن چنان دلخوش میشی که حتی ناراحتی ها و ناملایمتی ...

مرسی عزیزم

حتماً بتونم نهج البلاغه رو میخونم 🙂❤️

دلم واسه کسی تنگه که نمی‌دونم کیه 
عزیز دلم خودت چیزی بگو حالم خوب بشه .انسان رشد کنه دنیا رو داغون کنه هوا و آب نباشه چقدر حیوون و منا ...

ب نظرت اگه خدا بخواد جلوی این وقایع را بگیره نمیتونه؟؟؟؟؟

دنیا که هنوز داغون نشده ، ازکجا معلوم اب تموم بشه و ازکجا معلوم تا کی دنیا قراره پابرجا بمونه ....

ی کم فکر کن ... خودت را بذار توی روزی که مردم باخودشون میگفتن یعنی میشه ی چی باشه ماازاون سردنیا با یه نفر بدون اینکه اون را ببینیم حرف بزنیم و اون اتفاق بخاطر رشدمغزانسان افتاد و گوشی اختراع شد و هزاران هزار پیشرفت دیگه ....ماانسانها انقدر پیشرفت میکنیم و ذهنمون بزرگ میشه و به دست اوردهای زیادی میرسیم که حتی میتونیم محو بشیم ....شاید صدتا دویست سال دیگه چنان پیشرفتی هم انسان داشته باشه ....فیلم لوسی را حتما ببین 

ب اتفاقات ناگوار دنیا متمرکز نشو ،هدف خدا از افرینش من و تو فقط شناخت خدا و ارتباط صحیح بااین دنیا است ...هرکدام ازما یه رسالتی داریم ، شاید من و تو رسالتمون را هنوز نشناختیم و یا حتی رسالتمون ساده ترین اتفاقاتی باشه ک فکرش را نمیکنیم....من ب عنوان ی بیمار ک بیماری خاص و نازایی داره رسالتم فقط اینه که پزشک هاروی من ازمایش کنن و پیشرفت کنن ، رسالتم خدمت ب پدرومادر پیرم و خدمت ب همسرمه ...دنیارا با دید دیگه نگاه کن ، بازهم میگم قران با معنی گوش بده ، بهش فکرکن ،تلاش کن تا خداروبشناسی

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
پس منم انجامش میدم 🙂❤️

فقط قبلش کتاب شکرگزاری اثر راندا برن رو بخون 

و با اون پیش برو 

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...