2777
2789

دخترا سلام دخترم داخل نی فوت میکنه   یا مثل قاشق اونطرفشو میزاره داخل دهانش چطوری یادش بدم با نی بخوره؟ خودم خوردم ولی باز فوت میکنه

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
یاد میگیره بالاخره

چطوری

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

او خودا نیو نمی دونم ولی قاشقُ جلو اینه یادش بده

با قاشق و چنگال بلده با فنجون هم خوب میخوره خودش ولی نی رو فکر کنم دیر بهش معرفی کردم   نمیدونه چیه میگم مثل شیشه شیر بخور یجوری نگاهم‌میکنه که یعنی این شیشه شیر نیست  

نی و بذار توی دهنش قوطی ابمیوه رو یکم فشار بده ابمیوه بریزه توی دهنش چندبار اینکار و بکن بهشم بگو ن ...

آفرین فکر کنم خودشه الان زنگ میزنم دنت نی دار میگیرم یا شیر موز پاکتی

مرسیییییی