2777
2789
عنوان

پولموچیکارش کنم؟

240 بازدید | 25 پست

بچه ها ۱۳تومن دارم کارخاصی ندارم باهاش کنم بنظرتون بدم به کلاس رنگ مو یا برم طلا بخرم؟چون کلاس رنگ موهم همینقدره قیمتش

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران

اگه به رنگ مو علاقه داری و میتونی بعدش مشغول به کار بشی برو همینو

به ارحال ی خنر و حرفه ای داری یاد میگیری که میتونی به درامد برسی پس ارزششو داره

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلا دست دون بخر

کلاس نرم؟بعدا با درامد اون بخرم؟

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
اگه به رنگ مو علاقه داری و میتونی بعدش مشغول به کار بشی برو همینو به ارحال ی خنر و حرفه ای داری یاد ...

اره علاقه دارم دوس دارم کارشو شروع کنم ولی به درامد میرس؟م؟

به نظرم بهتره صرف آموزش و یادگیری چیزی بکنی که واقعا بهش علاقه داری طلا که برات کار و شغل و آینده نم ...

اره نظرخودمم همینه ولی از طرفی میگن طلا میخواد خیلی گرون شه گفتم شاید پشیمون شم اگر الان نخرم

اره علاقه دارم دوس دارم کارشو شروع کنم ولی به درامد میرس؟م؟

دیگه نمیشه از ترس اینکه نکنه به درامد نرسی بشینی و تکون‌نخوری که

جوونی تلاشتو بکن انشالله میرسی

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اتفاقا زیاد نمیشه من ۳ گرم و خورده ای خریدم ۹۷۰۰  البته طلای ۲۱

اره دیگ همون ۴ _۴/۵ گرم میشه بخرمش یا برم کلاس رنگ مو😐

اره نظرخودمم همینه ولی از طرفی میگن طلا میخواد خیلی گرون شه گفتم شاید پشیمون شم اگر الان نخرم

اگه بتونی حرفه ای یاد بگیری بعدا از طریق اون میتونی طلا بخری کلا دستت بازه دیگه رو خودت سرمایه گذاری کن

دیگه نمیشه از ترس اینکه نکنه به درامد نرسی بشینی و تکون‌نخوری که جوونی تلاشتو بکن انشالله میرسی

باشه پس میرم همون کلاسه♥️

اگه بتونی حرفه ای یاد بگیری بعدا از طریق اون میتونی طلا بخری کلا دستت بازه دیگه رو خودت سرمایه گذاری ...

اره واقعا اگر ادم به درامد برسه که خیلی سود داره توش مخصوص ارایشگری