الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خانمی منم ماه پیش سقط داشتم،تو ازمایشم igg cmv و toxo و rubella مثبت بوده اما igm اونا منفی بوده دکتر زنانم گفته چون igm منفیه نیاز به دارو نیست اما دکتر عفونی میگه باید دارو بخورم شما میتونین راهنماییم کنید
خانمی منم ماه پیش سقط داشتم،تو ازمایشم igg cmv و toxo و rubella مثبت بوده اما igm اونا منفی بو ...
عزيزم igm منفي يعني قبلا دوره عفونت حاد رو گذروندي يسري دكترا تو اين زمان اگر علايم حاد داشته باشي دارو ميدن اما اكثرا نه لازم نيست چون قبلا مبتلا بودي و الان بدنت ايمنه و پشت سرش گذاشته
اخه من دارویی قبلا برای اینا مصرف نکردم،یعنی اگه قبلا گرفتم خودش خوب شد؟میترسم تو بارداری بعدی خدای ...
عزيزم الان علايم حاد بيماري داري؟يا دكتر زنانت آزمايشو ديده گفته تو مرحله حادي؟ منم داشتم اينو منتها من حدود يك سال پيش يه مشكلي شبيه سرطان پيدا كردم كه هيچكسم نفهميد آخر چيه و طب سنتي درمانم كرد اما بخاطرش انقدر آزمايش و سونو و ام ار آي دادم كه نگو و نپرس يكي از آزمايشامم همين بود كه مثبت شد اما همه دكترا گفتن طبق آزمايش قبلا بوده و فاز حادش رو پشت سر گذاشتي و وضعيت الانت ربطي به اين نداره و حتي دوتا دكتر عفونيم رفتم بهم گفتن دارو نميخواد فقط يه دكتر داخلي گفت حالا كه منشاء مشكلت معلوم نيست برا توكسو بهت دارو ميدم ( تو خونمم عفونت بود آخه) كه قرصاي خيلي قوي بهم داد كه بعدش باز وضعم تغيير نكر فقط ضعيف ترم كرد دارو كه اينم به اين نتيجه رسيد از توكسو نبوده بيماريم يه ماه پيشم باردار شدم كه بخاطر بالا نرفتن هورمون هفته هفتم سقط شد اما همون هفته ها اول كه فهميدم باردارم آزمايشمو نشون دكتر زنانم دادم گفت چون الان حاد نيست هيچ اثري رو بارداريت نداره و بالا نرفتن هورمونت ربطي به اين نداره بالا نرفتن هورمون ، بارداري پوج ، بارداري مولارو.... ربطي به اين ويروس نداره اين ويروس اگر در چهار ماه اول بارداري در مرحله عفونت حاد باشه باعث مشكلات حاد در جنين و يا سقط ميشه اما اگر مرحله حاد رو قبلا گرفته باشي هيچ مشكلي ايجاد نميكنه و دارو هم نميخواد
مرسی گلم که وقت گزاشتی،علائمش چیه؟ازمایشارو به دکتر زنانم نشون دادم گفت دارو نمیخاد چون igmمنفیه،اما دکتر عفونی گفته دوباره برو ازمایش توسکو بده اگه منفی باشه پس علت سقط cmv بوده که باید داررو بخوری اما دوتا دکتر زنان گفتن که دارو لازم نیس و بعد ۳ماه اقدام کنم حالا موندم حرف کدوم دکترو گوش کنم