2777
2789
عنوان

آزمایش خون قبل از بارداری دادم IGM مثبت هست کسی چیزی میدونه ؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 18333 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشالله موفق باشی یه نی نی سااااااااااالم وخوشگل وتپل مپلم بیاری(((((((((-=
امیرحسینم 17خرداد (مبعث) دنیا اومدخدایا شکرت..

میگن پنجره دل آدمای مهربون رو به خدا باز میشه؛از اون پنجره من رو هم دعاکن...
مینولی IgG و IgM ایمونو گلبولین هستن...ایمونوگلوبولین ام و جی....این دو ماده نقش مهمی در مقاومت بدن در مقابل بیماری ها دارن...دکتر برای سنجش چه عامل عفونی تو بدنت این دو تا رو چک کرده بود؟برای چه بیماری؟
CafeMom Tickers
رز ماری جون من به دکتر خون گفتم آز قبل از بارداری میخوام بهش گفتم سرخچه هم بنویس با اصرار من نوشت میگفت لازم نیست

تو آزم نوشته CMv IgG 34.5 رنج نرمال تا 22
CMV IGM 1.9 رنج نرمال تا 1
لاحول و لا قوة الا بالله العلى العظیم
رائیکا منم cmv - igg مثبت بود دکتر ذاکری نیا قرص داد و روبلا هم مشکل داشت گفت واکسن بزنم.
میشه واکسن نزنم و مشکلی هم پیش نیاد؟؟ هر دکتری یه چیزی میگه خب.... نمیتونم چندماه صبر کنم باید زودتر اقدام کنم.
غکر کنم یکی از عوامل سقطه دارو میدن درست میشه
من دو تا سقط داشتم و دکتر این آزمایشو برام نوشت و گفت مشکلی ندارم و عامل سقطم چیز دیگه ای بود
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد

در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!

مینولی جان یکیش باید مثبت و یکیش باید منفی باشه (درست یادم نیست ولی میتونی سرچ کنی).
و مطمئن بشو که اشتباه نشده.

من بیچاره در حالی که مشکوک به بارداری بودم آزمایشم اشتباه شد. مردم و زنده شدم که جواب تکرارش بیاد. مشکوک به بیماری توکسوپلاسما شده بودم که خدا رو شکر اصلاح شد.

راستی با حیوانات خانگی در ارتباط هستی؟
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
سلام بچه ها رفتم آزمو نشون دکی دادم گفت 80 درصد Cmv شون مثبته دارویی هم نداره دوره ش که طی شد خودش خوب میشه بدنت درستش میکنه

گفت خیلیا هم Cmv شون مثبت نی نی دار میشن مشکلی هم ندارند گفت واسه اطمینان میتونی یه ماه دیگه آزتو تکرار کنی 1 که شد اقدام کنی

لاحول و لا قوة الا بالله العلى العظیم