2777
2789

سلام بچه ها شوهرم پدر دراورده بخدا فقط بخاطر بچه هام مونده یه روز غذا خراب بشه امون همه رو میبره اصلا غذا اونقدر بدم نیست ولی باید خیلی خوشمزه باشه زندگی باهاش خیلی سخته نمیدونم دیگه چیکار کنم خیلی خسته ام خیلی 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چیز باید تمیز باشه عالی باشه برق بزنه غذا اماده باشه من شاغلم هستم 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

بابای من

نیم ساعت غذاش اینور اونور بشه عصبی میشه.

با ۷۰ سال سن 😁

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
اگه تا این حد در عذابی معلومه اخلاق شوهرت نرمال نیس

واقعا منم حس میکنم یا اختلال دوقطبی داره میخوام راضیش بریم روانپزشک 

شوهرمنم همینه عادت کرده ب بهانه گرفتن مقصر مادرشه ک این شکل بارش اورده مادرش خودشم خیلی از غذاها ایراد میگیره من خودم بچم قبل اومدنش غذامیخوریم چون میدوتم بیاد باغرغراش وحرفای الکیش غذارو کوفتمون میکنه

همسر من اخلاقش به یه وجب زیر شکم بستگی داره،از دستش خسته شدم🤕🤕🤕

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

متوجه نشدم خب براش خوشنزه بپزمگه دست پختت چطوره

بابا من شاغلم همیشه عالی نمیشه یه وقت ممکنه نمکش باشه پدر ادمو در میاره یه وقت ممکنه ترش باشه