2777
2789

دوستیا با شوهرم دعوام شده یه مدته خیلی رابطمون سرده باهم صحبت میکنیما اما چجور بگم

شوهرم تو دعواهامون بهم گفت یادت رفته مردا هم احساس دارن و به توجه محبت نیاز دارن 

راس میگه خب من همش انتظار محبت دیدن و حرفای خوب و قشنگم اما خودم حتی یه درصدمم نمیزارم 

لطفا تو تاپیکم انرژی منفی ندید خواهرانه حتی یه ولمه هم شده کمکم کنید دعاتون میکنم

والا چی بگم مثلن قربون صدقه اش برو

بگو فلانی از زندگی راضی هستی؟ بعد بگو من خیلی راضیم

خوشحالم تورو دارم

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر سعی کن براش غذاهای خوشمزه بپزی و حرفای مرد پسند بزنی مثلا بگو تو ستون این خونه ای و من بهت افتخار میکنم و تو تکیه گاهمی و وقتی تو کنارمی خیالم از همه چی راحته اینجور حرفا بگو برا مردا دوستت دارم زیاد جواب نیست

آنچه از دل برآید بر دل نشیند

ببین حال شوهرت با چی بهتر میشه همونا رو بگو باید دلی بگی نه کپی حرفای بقیه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

من که میگم ، به شوهر م ، بگو غلط کردی ، میگه و آشتی ، میکنیم ، 🤣 بعضی وقتا هم که آشتی نمیکنه ، پس گردنی میزنم ، همو فوحش می‌دیم و...آشتی. 

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️

لباسای قشنگ‌بپوش دلبری کن 

همش شوخیای دستس کن مثلا یهو بزن در ک‌ونش بعد فرار کن😐😂

شبا قبل خواب کلی بوسش کن

من این کارارو انجام میدم و قربون صدقه زیاد و لفظی رو لوس میدونم

لطفا لایک ننمایید🗿

یک جمله:

یعنی واقعا حتی فکر کردن به اینکه تو یکروز نباشی یا ازم دور باشی هم برام درداوره و غیر قابل تحمل 

من چه طوری قبل از ازدواج با تو زندگی میکردم ؟ اصلا زندگی می کردم؟

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.