سلام خانم های گل من ٣ ساله ازدواج کردمو ی بچع دارم با خانواده شوهرم تو ی ساختمونیم تو این ٣سال خانواده شوهرم مخصوصا مادرشوهرم کلی بهم حرف زد و توقع داره من کاراشو بکنم مثلا هی صدام میکنه یا زنگ میزنه بیا پایین کارت دارم وقتی هم نرم یا دیر برم باهام جر و بحث میکشه تواناییشو داره ازم کلی کار میکشه .....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از شستن ایوون بگیر تاجارو خونه و غذا پختن همه کار براش میکنم خیلی هم دو بهم زنه حالا شوهرم کل سرمایمونو داد ب زمین دستمون خالی شد خودش تازه رفتع کار بهم میگه برو پیش مادرم اینا تا من ی خرجی دربیارم .شما جای من بودید چیکار میکردید ? میرفتید یا حاضر بودید نونذخشک بخورید ولی زیر منت کسی نباشید ?
ببین گلم اگه در حد توانت هست و میتونی براش انجام بده ولی اگه واقعا زیاده روی میکنن تنها راهش برای اینکه دشمنت هم نشن اینه که یه روز که دوباره ازت خواستن کار کنی،کار هارو انجام بدی و شب یه فیلم کوتاه غش و ضعف بازی کنی وبگی به دلیل فشار کار بوده و بری دکتر.بعدم کلی قرص و آمپول و سرم تقویتی برات مینویسن که اتفاقا همش برای بدنت هم مفیده.و از اون شب به بعد همه مراقبت هستن..
ابراد نداره فدات شم.تو همین فیلم رو سرشون بیار و تکرار کن. یعنی هربار که کار سنگین براشون کردی شبش همین کارو کن کم کم خودشون ازت ناامید میشن...مجبوری این کارو کنی که مقابلشون قرار نگیری عزیزم....