2777
2789

سلام خانم های گل من ٣ ساله ازدواج کردمو ی بچع دارم با خانواده شوهرم تو ی ساختمونیم تو این ٣سال خانواده شوهرم مخصوصا مادرشوهرم کلی بهم حرف زد و توقع داره من کاراشو بکنم مثلا هی صدام میکنه یا زنگ میزنه بیا پایین کارت دارم وقتی هم نرم یا دیر برم باهام جر و بحث میکشه تواناییشو داره ازم کلی کار میکشه .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیجا کرده جروبحث کنه مگه خدمتکارشی

خب من جای تو باشم اون موقعایی که سرم شلوغه نمیتونم برم محترمانه میگم دستم بنده مامان الان نمیتونم بیام.  خواست دادو بیداد کنه میگم نیازی نیست جروبحث کنین وقتی نمیتونم نمیتونم دیگه

از شستن ایوون بگیر تاجارو خونه و غذا پختن همه کار براش میکنم خیلی هم دو بهم زنه حالا شوهرم کل سرمایمونو داد ب زمین دستمون خالی شد خودش تازه رفتع کار بهم میگه برو پیش مادرم اینا تا من ی خرجی دربیارم .شما جای من بودید چیکار میکردید ? میرفتید یا حاضر بودید نونذخشک بخورید ولی زیر منت کسی نباشید ?

ببین گلم اگه در حد توانت هست و میتونی براش انجام بده ولی اگه واقعا زیاده روی میکنن تنها راهش برای اینکه دشمنت هم نشن اینه که یه روز که دوباره ازت خواستن کار کنی،کار هارو انجام بدی و شب یه فیلم کوتاه غش و ضعف بازی کنی وبگی به دلیل فشار کار بوده و بری دکتر.بعدم کلی قرص و آمپول و سرم تقویتی برات می‌نویسن که اتفاقا همش برای بدنت هم مفیده.و از اون شب به بعد همه مراقبت هستن..

چند سالته؟ تحصیلاتت چیه؟ 

من اگر بودم تلاش میکردم هر چه زودتر مستقل بشم. خود پیامبر هم سفارش کردن از خانواده ی همسر هر دو طرف دور باشید. و توصیه کردن در یک مکان زندگی نکنید. 

تا بچت کوچکه بهانه بچه را بیار. و بعد هم برو سرکار 

چند بار باش جنگ کردم ی سلیطع زبون بازیع میگه اوردمت کارامو بکنی 

جنگ نکن فایده نداره اتیشش تندتر میشه

محترمانه بگو من هرموقع فرصت کنم میام کمکتون در غیر این صورت نمیتونم

پشت کنکوریم ولی ادامه ندادم شرایط خونه جدایی نداریم شوهرم ازشون جدا نمیشه

باید با سیاست رفت و آمدتهات را کم کنی. 

فعلا بچت کوچکه سرتو باهاش گرم کن. هر موقع صدات کردن بگو بچه اذیت میکنه یا میخوام بخوابه و..... بهانه بیار اما نباید بفهمن تو دوست نداری کمک کنی. 

ولی هر موقع واقعا شرایطشو داشتی و تونستی کمک کن. ایرادی نداره

چند سالته؟ تحصیلاتت چیه؟  من اگر بودم تلاش میکردم هر چه زودتر مستقل بشم. خود پیامبر هم سفارش ک ...

درست میگید اما ای کاش نقل حدیثتون جمله کامل میگفتید

حدیث و پرسش

بخونید 

خواهش می كنم برای سلامتی خونوادم دعا كنید. ممنون
اینا خیلی ظالمن بمن میگ تو غر میزنی و کار میکنی 

ابراد نداره فدات شم.تو همین فیلم رو سرشون بیار و تکرار کن. یعنی هربار که کار سنگین براشون کردی شبش همین کارو کن کم کم خودشون ازت ناامید میشن...مجبوری این کارو کنی که مقابلشون قرار نگیری عزیزم....