2777
2789

امروزم پری نشدم دوسه روزه تهوع هم گرفتم خارش سینه و دردشون   درد کشاله ران  

تا دیروز هرچی تست میزدم منفی

ی کمم لکه بینی دارم ک اصلا ب چشم هم نمیاد لکه بینیم بیشتر از ۵ روز شده دیگه که قهوه ای روشنه

(با عرض پوزش)

هیچوقت سابقه نداشته اینجور بشم

نه پری میشم نه تستم مثبت میشه 

پس این همه علائم چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب ماکارونی خاستم درست کنم بوش ک خورد بهم از اون ساعت حالت تهوع گرفتم

اره منم دیشب لباسامو از لباسشویی دراوردم حالت تهوع گرقتم از بوی لباسشویی

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            

وای چرا خیلیا این ماه اینطوری شدن من تا الان ده نفر رو شنیدم اینطوری شدن 

خودمم اینطوری شدم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یک عدد منتظر، در انتظار دیدن خط دوم پررنگ بیبی چک که زیر دو دقیقه ببینمش 🥲                                                                    خدایا ان شاءالله میشه من به زودی بچه ی خودمو که سالم و صالح و زیبا باشه به دنیا بیارم و به سلامتی و خوشی بغلش کنم؟ میشه بچه خودمو ببینم؟ دستاشو لمس کنم؟ بزرگش کنم خوب تربیتش کنم؟🥺🙏🏻    ان شاءالله من به زودی،یعنی همین سال ۱۴۰۴، به سلامتی و خوشی و به راحتی باردار میشم و جواب آزمایش خون بارداریم مثبت میشه و کلی خوشحال میشم و 9 ماه بارداری رو به سلامتی و خوشبختی و به راحتی می گذرونم چون من به لطف و مهربونی خدا امید دارم 💝 الهی آمین. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲🏻🌹🌸🌸💙💙.رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین.     خدایا خودت گفتی ازم کم نخواین زیاد بخواین و از یه طرف دیگه هم گفتی اگه صدام بزنین چیزی رو که بخواین بهتون میدم... حالا من امسال یه بچه سالم و صالح و باهوش، خوشگل و خوش قدم و پر روزی و با طول عمر زیاد، مهربون و صبور و سفید و یه خورده تپل میخوام ازت.بسم الله... ان شاءالله🥺. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤🎀🌹

اگه علایم نداشتم میگفتم هیچی نیست نه پری میشم نه مثبت خیلی بده

من دور نافم تیر میکشه تخمدان هام همینطور کمر درد دلدرد حالت تهوع سوزش معده تکرر ادرار قبلا میخاستم پری شم سینه هام درد داشت اما الان ن

[QUOTE=318416827]وای چرا خیلیا این ماه اینطوری شدن من تا الان ده نفر رو شنیدم اینطوری شدن  خودمم اینطوری شدم🤦 ...[/QUOTE

اره منم

بی بی چک چنتا گذاشتین؟ چ مارکایی؟ قبل موعد؟ درکل میشه بگین؟ممنون میشم

۳تا استفاده کردم ، اولی یه هفته از پریودم رفته بود ،دومی یکی دور بعدش سومی هم ۱۲روز از موعد پریودم گذشته بود ک یه خط کمرنگ انداخت،پرنگ نشد، مارکشم یادم نیس رفتم ازمایش خون اونجا معلوم شد 

۳تا استفاده کردم ، اولی یه هفته از پریودم رفته بود ،دومی یکی دور بعدش سومی هم ۱۲روز از موعد پریودم گ ...

اخه من هیچ خط کمرنگی هم نمیندازه

ولی عجیبه با اینکه عقب هم انداختین معلوم نشده

من دیگه موندم تا هفته بعد وسطای هفته اگه پریود نشدم میرم ازمایش

به بیبی چک اعتنا نکن دیگه جنس شون خوب نیس

یه نفر زد عقب انداخته بود هاله پر رنگ انداخت ولی آز داد باردار نبود 

خیلیا هم زدن منفی بوده ولی باردار بودن

یک عدد منتظر، در انتظار دیدن خط دوم پررنگ بیبی چک که زیر دو دقیقه ببینمش 🥲                                                                    خدایا ان شاءالله میشه من به زودی بچه ی خودمو که سالم و صالح و زیبا باشه به دنیا بیارم و به سلامتی و خوشی بغلش کنم؟ میشه بچه خودمو ببینم؟ دستاشو لمس کنم؟ بزرگش کنم خوب تربیتش کنم؟🥺🙏🏻    ان شاءالله من به زودی،یعنی همین سال ۱۴۰۴، به سلامتی و خوشی و به راحتی باردار میشم و جواب آزمایش خون بارداریم مثبت میشه و کلی خوشحال میشم و 9 ماه بارداری رو به سلامتی و خوشبختی و به راحتی می گذرونم چون من به لطف و مهربونی خدا امید دارم 💝 الهی آمین. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲🏻🌹🌸🌸💙💙.رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین.     خدایا خودت گفتی ازم کم نخواین زیاد بخواین و از یه طرف دیگه هم گفتی اگه صدام بزنین چیزی رو که بخواین بهتون میدم... حالا من امسال یه بچه سالم و صالح و باهوش، خوشگل و خوش قدم و پر روزی و با طول عمر زیاد، مهربون و صبور و سفید و یه خورده تپل میخوام ازت.بسم الله... ان شاءالله🥺. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤🎀🌹