2777
2789
عنوان

یعنی من باردارم؟چرا پس منفی میشه تستم

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 21 پست
به بیبی چک اعتنا نکن دیگه جنس شون خوب نیس یه نفر زد عقب انداخته بود هاله پر رنگ انداخت ولی آز داد ب ...

نمیدونم چرا خودمم همین حسو دارم 

اگه علائم نبود میگفتم اشتبا میکنم

دیگه تا هفته بعد صبر میکنم نشدم میرم ازمایش

حالا سر دخترم ۵ روز قبل موعد نشون داد بی بی🤦‍♀️

اخه من هیچ خط کمرنگی هم نمیندازه ولی عجیبه با اینکه عقب هم انداختین معلوم نشده من دیگه موندم تا هف ...

انشالله که باردارین🌹 

من بارداریم با دارو و بعد ۳سال بود اصلا انتظارشو خودمم نداشتم فک میکردم چون دارو زیاد استفاده کردم حتما کیست شده و بخاطر همین پریود نمیشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازمایش قطعی تره درسته؟

آره آزمایش قابل اعتمادتره در اکثر موارد 

یک عدد منتظر، در انتظار دیدن خط دوم پررنگ بیبی چک که زیر دو دقیقه ببینمش 🥲                                                                    خدایا ان شاءالله میشه من به زودی بچه ی خودمو که سالم و صالح و زیبا باشه به دنیا بیارم و به سلامتی و خوشی بغلش کنم؟ میشه بچه خودمو ببینم؟ دستاشو لمس کنم؟ بزرگش کنم خوب تربیتش کنم؟🥺🙏🏻    ان شاءالله من به زودی،یعنی همین سال ۱۴۰۴، به سلامتی و خوشی و به راحتی باردار میشم و جواب آزمایش خون بارداریم مثبت میشه و کلی خوشحال میشم و 9 ماه بارداری رو به سلامتی و خوشبختی و به راحتی می گذرونم چون من به لطف و مهربونی خدا امید دارم 💝 الهی آمین. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲🏻🌹🌸🌸💙💙.رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین.     خدایا خودت گفتی ازم کم نخواین زیاد بخواین و از یه طرف دیگه هم گفتی اگه صدام بزنین چیزی رو که بخواین بهتون میدم... حالا من امسال یه بچه سالم و صالح و باهوش، خوشگل و خوش قدم و پر روزی و با طول عمر زیاد، مهربون و صبور و سفید و یه خورده تپل میخوام ازت.بسم الله... ان شاءالله🥺. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤🎀🌹

انشالله که باردارین🌹  من بارداریم با دارو و بعد ۳سال بود اصلا انتظارشو خودمم نداشتم فک میکردم ...

لکه بینی هم دارم در حد ترشح قهوه ای ببخشید البته 

اما باز امیدوارم 

توکل کردم ب خدا 

پناه برخدا ، من لکه نداشتم اما دل درد و سینه درد مثل قبل پریودی شدید داشتم 

منم همه رو داشتم همش میگم میخا پریود شم ولی نمیشم

اخه من مامانمم تو بعضی بارداریاش لکه بینی داشته من سر دخترم نداشتم میگم من ک خونریزی ندارم لکه بینیه دیگه ک ممکنه با وجودش باردار هم باشی

توکل ب خدا

هرچی خاست اونه

سپردم ب خودش