سلام من ۱۸ سالمه حدود دو سه هفته پیش متوجه درد و ورم پای چپم شدم اولش فکر کردم گرفتگی عضلانیه اما بعدش رفتم سونوگرافی گفت لخته داری توی پات بیمارستان بستری شدم سه شنبه هفته پیش مرخص شدم یک هفته اس دانشگاه نرفتم و خونه موندم و استراحت کردم فردا امتحان زبان میان ترم دارم ب دانشگاه در مورد وضعیتم نامه ندادم ب استادم پی ام دادم جوابمو نداده دکترم گفته تا ۶ آذر استراحت کن اما اگ فردا نرم حذف میشم چیکار کنم ب نظرتون؟ ورم پام بهتر شده دردش هم یه خورده کمتر شده یک هفته هم موندم خونه استراحت کردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم. خوبی؟ منم به تازگی به این عارضه مبتلا شدم. میخواستم ازت تقاضا کنم لطف کنی بگی بعد چه مد ...
سلام عزیزم والا این اتفاق تو آبان ماه واسه من افتاد دردش اول شبیه گرفتگی عضلاته اما کم کم از پایین ساق پا شروع میشه تا پشت زانو و ساق پا میاد و قسمت ساق پا ورم میکنه واسه من روی قوزک پام هم ورم کرده بود من ۲۱ آبان رفتم بیمارستان بستری شدم ۲۳ آبان مرخص شدم بهم هپارین یا همون رقیق کننده خون تزریق کردن تا ورم روی پام خوابید بعدشم ک مرخص شدم دکتر گفت دو هفته باید خونه استراحت کنی و پاتو تکون ندی در حدی باید باشه ک فقط بری دستشویی و برگردی وقت خواب یا نشستن باید یه چیزی زیر پات بذاری مث بالشت کوچولو پای من هنوز ورم داره اما دردش خوب شده باید قرص هایی ک داده رو سه تا شش ماه مصرف کنم تا خوب بشه ایشالا شما هم خوب بشی