2777
2789

سلام

من نزدیک به یکسالی هست با پسری آشنا شدم که ایشون رو خیلی دوست دارم 

یک بار با مامانم در موردش صحبت کردم ولی گفت هم جواب من هم جواب پدرت به دلایلی منفیه 

و تو هم بهتره تمومش کنی 

اما من گوش ندادم و کار خودمو کردم و ارتباطم رو با ایشون ادامه دادم 

اما الان ایشون میگن باید با مامانت صحبت کنی اینجوری من متوجه میشم که منو دوست داری و به ازدواج با من جدی فکر میکنی منم اینجوری تکلیف خودمو میدونم 

ولی من شرایطش رو ندارم هم الان میان ترم دارم هم از واکنش مامانم میترسم هم خود ایشون امادگیش رو نداره و معیار های اولیه مامانم رو هم نداره

الان نمی دونم چیکار کنم با مامانم صحبت کنم ؟

اصلا چی بهش بگم ؟ بهش بگم چندین ماهه مخفیانه با اون پسره در ارتباط بودم؟ 

ممنون میشم کمکم کنید🥲❤️

معلومه که نباید صحبت کنی 

اگه خواست جدی بشه شبی که بیان خواستگاری مامانت میفهمه خودش

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه که نباید صحبت کنی  اگه خواست جدی بشه شبی که بیان خواستگاری مامانت میفهمه خودش

خب ایشون میگن من به خانوادم گفتم تو هم باید بگی که راحت بتونم بهت زنگ بزنم

و تکلیفم مشخص باشه🫠

خب ایشون میگن من به خانوادم گفتم تو هم باید بگی که راحت بتونم بهت زنگ بزنم و تکلیفم مشخص باشه🫠

ینی چی راحت زنگ بزنه🤣این همه خواستگاری سنتی ینی قایمکی میرن؟این اگه قصدش واقعا جدی بود الان جلو درتون میبود

اینم منطقیه😅🫠

خب پسرا راحت میتونن با خونواده حرف بزنن چون اصولا این روابطو برای پسر بد نمیدونن.پس کار شاخی نکرده .ولی برای دختر بد میدونن خب مسلما خوب نیست شما به مادرت بگی