2777
2789
عنوان

رابطه لانگ..

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 85 پست
خیلی بده خدایی عمرتو‌ بذاری ولی نه پای پس داشته باشی نه ‌‌‌‌‌‌‌پای پیش😕

خیلی خیلی خیلی

یه دنیا خیلی. البته قسمت بدترش اینه که من عاشقترم تا اون و اون میتونه نبود منو کنار بیاد باهاش 

خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️)  میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خیلی خیلی یه دنیا خیلی. البته قسمت بدترش اینه که من عاشقترم تا اون و اون میتونه نبود منو کنار ...

خیلی درکت میکنم مثل همیم ولی ما پنج سال نیست باهمیم

سخته خدایی ایشالا بهش برسی

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم
چند وقت با هم بودید منم مثل شمام نه دلم میاد کات کنم نه امید به ازدواج با اون

۳ ماه منم همین جوری بودم اخرش امتحانش کردم خیانت کرد و این دلیلی شد برام ک ازش دل بکنم الان سه روز حرف نزدیم و خیلی ارومم فکر نمیکردم انقدر اروم باشم 

ولی یاد حرفاش میفتم قلبم اتیش میگیره

️من ایرانمو، تو عراقی چه فراقی امام حسینم 💚🍃

خیلی درکت میکنم مثل همیم ولی ما پنج سال نیست باهمیم سخته خدایی ایشالا بهش برسی

همچنین گل جانم انشاله هرچی صلاحه 

خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️)  میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس
خودت نخواستی یا اون واسه چی ادامه ندادین

شیش سال ادامه دادیم 

این نوع رابطه ب ازدواج خطم نشو ترین نوع رابطست 

چون همش از هم دور هسیتد و پشت تلفن و پیامک حس منتقل نمیشه خاطره عمیق نمیشه ساخت توهم و سوع تفاهم زیاده امکان شناخت اشتباه زیاده و از طرفی از طرف مقابل حس عاطفی ج نسیت ب جوش میاد و خوب اگه نزدیک باشه میری میبینیش محبت مینی و میبینی آخرشم زیاد شد میگگیریش ولی از راه دور ممکنه اون یا تو ب ناچار ب محرک های دیگه پالس مثبت بفرسته حتی نا خود آگاه 

من برگردم ب اون زمان قطعا همون چند ماه اول میرم در خونشون دست باباشو میبوسم میگم الا بلا میخوامش

از راه دور هم ی پیام نمیدم 

چرا؟بنظرتون اشتباهه چون شما تجربه داشتین میپرسم

ببین نمیگم اشتباه نمیگم جدا شو چون به خودم اون زمان هر کی این حرفارو میگفت غصه میخوردم من میگم اول مطمعن شو قصدش جدیه خوب بشناس من فکر میکردم بهترین ادم دنیا نصیب من شده اما فهمیدم چه لاشی بوده و خودم خبر نداشتم

️من ایرانمو، تو عراقی چه فراقی امام حسینم 💚🍃

شیش سال ادامه دادیم  این نوع رابطه ب ازدواج خطم نشو ترین نوع رابطست  چون همش از هم دور ه ...

کاش زور تر تموم کرده بودید به هر حال ۶سال زمان کمی نیست

میتونم درک کنم دختره چی میکشه

شیش سال ادامه دادیم  این نوع رابطه ب ازدواج خطم نشو ترین نوع رابطست  چون همش از هم دور ه ...

امروز ذهنم خیلی درگیر بود..

با خوندن پیام شما و این تاپیک خیالم راحت شد که به ۷۳۰ کیلومتر دور از خودم، مجوز رابطه عاطفی ندادم..!

ولی با همون دو سه ماه مکالمه،

خیلییی ذهنمو درگیر کرده!

اولین بارم بود با جنس مخالف حرف میزدم

همش با خودم میگم احتمالا توهمه‌...

خیلی ذهنم درگیره..

ولی خب کلا متفاوت بودیم..

از لحاظ مذهب

از لحاظ خانواده

از لحاظ فرهنگ

ولی به شدت میتونستیم همو بفهمیم و درک کنیم..

جدا شدید از هم؟ 

کلا نرسیدیم ک جداشیم 

مثلا یکی از بدیاش اینه ک دختر هی خاستگاراش رد میکنه و نمیتونه از تو چیزی بگه چون نیستی و راجبش ب نظرت چ فکرایی میشه؟مثلا دوستاش خاک تو سرت از این کی بهتر دیگه چی میخواستی نکنه بکارتتو از دست دادی نکنه از درون مردی و.... پچ پچ پچ