زیبای_خفته۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 1345 عنوان بخش زیادی از پول های ماهانمو خرج خوراکی و فست فود میکنم بعدش عذاب وجدان میگیرم😐 193 بازدید | 24 پست اول بخاطر این که اینا کلی مضرن و اضافه وزن برام میارندوم این که با پولش میشد خیلی چیزای مفید خریدچکار کنم این عادت مسخره حذف بشه؟؟؟ 1402/09/01 | 17:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرتومشکی_ عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 2192 با دوستات بیرون میری میخری؟مثلا تو شرایطش قرار میگیری کمیخری ؟ در حال ترمیم❤️🩹تو این عمر کوتاه فراموش نکن کیا برای لبخندت تلاش کردن
sagharpizza عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 2357 پولش هیچی مریض میشی اضافه وزن میگیری … منم مثل تو بودم دیگه رعایت میکنم🥲 زن زندگی آزادی🌱اگه با اعتقادات من مخالفی ریپ نزن حوصله ندارم… حق ما این نیس🌱🖤
who_cares عضویت: 1401/11/24 تعداد پست: 375 یه کلاسی چیزی ثبت نام کن که پولت بره برای اون یه چیزی هم یاد بگیری
قوری_گل_قرمزی1 عضویت: 1395/05/25 تعداد پست: 8487 از زندگی لذت ببر، منم دوران دانشجوییم پول توجیبیمو که اخر هر ماه می موند میرفتیم با دوستام فست فود و اینجورچیزا، هنوزم اون روزا اون لحظه ها قشنگ ترین خاطراتم هستن به هر که مینگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
پرتومشکی_ عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 2192 میتونی بیرون رفتنی اندازه نیازت پول ببری نذار پول دم ذستت باشه این جوری چیزایی ک تو لحظه هوش میکنی رو نمیتونی بخری در حال ترمیم❤️🩹تو این عمر کوتاه فراموش نکن کیا برای لبخندت تلاش کردن
زیبای_خفته۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 1345 با دوستات بیرون میری میخری؟مثلا تو شرایطش قرار میگیری کمیخری ؟ نبابا گوشه خونه میشینم و هی از اسنپ فود سفارش میدم. حتی با کسیم بیرون نمیرم
دخترمدیترانه۲ عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 1501 به خدا همین الآن دلم پیتزا میخواست ولی رفتم سیب زمینی و تخم مرغ گذاشتم آب پز شه ساندویچ کنم بخورم هم سالم تره هم پول پیتزا تو جیبم می مونه
زیبای_خفته۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 1345 پولش هیچی مریض میشی اضافه وزن میگیری … منم مثل تو بودم دیگه رعایت میکنم🥲 اره الان باید بدوام دنبال کاهش وزن و لاغری🤦♀️ چکار کردی ک تونستی رعایت کنی؟ من هی میگم از فردا دیگه نمیخورم بازم نمیتونم غلبه کنم
دخترمدیترانه۲ عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 1501 از زندگی لذت ببر، منم دوران دانشجوییم پول توجیبیمو که اخر هر ماه می موند میرفتیم با دوستام فست فود و ... ببخش محض فان میگم شکم و پهلو هم یادگاری می مونه اینجوری😅🤦♀️
زیبای_خفته۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 1345 از زندگی لذت ببر، منم دوران دانشجوییم پول توجیبیمو که اخر هر ماه می موند میرفتیم با دوستام فست فود و ... من اخه با کسیم بیرون نمیرم میشینم گوشه خونه هی سفارش میدم میخوام ازونورم چاق و بدهیکل میشم
قوری_گل_قرمزی1 عضویت: 1395/05/25 تعداد پست: 8487 ببخش محض فان میگم شکم و پهلو هم یادگاری می مونه اینجوری😅🤦♀️ درسته عزیزم، اما فعالیتت زیاد باشه شکم پهلو نمیاری، من اونموقع جنب و جوشم زیاد بود، به هر که مینگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
sagharpizza عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 2357 اره الان باید بدوام دنبال کاهش وزن و لاغری🤦♀️ چکار کردی ک تونستی رعایت کنی؟ من هی میگم از فردا دیگ ... من دیوونه پیتزام از اسمم معلوم نیس☝🏻دیگه رعایت کردم بخاطر هیکلم و دیگه خیلی فک نمیکنم بهش … زن زندگی آزادی🌱اگه با اعتقادات من مخالفی ریپ نزن حوصله ندارم… حق ما این نیس🌱🖤
زیبای_خفته۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 1345 میتونی بیرون رفتنی اندازه نیازت پول ببری نذار پول دم ذستت باشه این جوری چیزایی ک تو ل ... اها اینم فکر خوبیه👌میتونم پولامو بریزم ی کارت دیگه فقط برای کار ضروری و خرید مهم برم ازش بردارم
قوری_گل_قرمزی1 عضویت: 1395/05/25 تعداد پست: 8487 من اخه با کسیم بیرون نمیرم میشینم گوشه خونه هی سفارش میدم میخوام ازونورم چاق و بدهیکل میشم این خیلی بده، دیگه تنهایی تو خونه لذتی نداره به هر که مینگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....