2777
2789
عنوان

تجربه ام برای بلند کردن مژه

| مشاهده متن کامل بحث + 2279 بازدید | 38 پست
عکس گذاشت اگ یه حسود پلاستیکی لایک کنه

😂😂😂

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما استفاده کردین؟

بله عزیطم

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
زیر چشمو سیاه نمیکنه؟ بعد هر دوره چ مدته؟ یک ماه؟

نه من زیر چشمام ژنتیکی هیچوقت سیاه و گود نبوده فرقی هم نکرد. 

تقریبا واسه من اوایل که هرشب می‌زدم ۱ماه و نیم اینا طول می‌کشید تا تموم شه

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
من چشام عسلیه یعنی ممکنه تیره کنه؟ تو کامنتا ندیدم بگن تیره شده حتی چشم سبز هم گفتن ک زدن و چیزی نش ...

با چند روز زدن اتفاقی نمیوفته ولی به مرور تیره میکنه و دیگه قابل برگشت نیست 

خیلیا نمیدونن ؛ویکی پدیا بزن ؛نوشته به صورت دائمی رنگ عنبیه و تیره میکنه

اسی نگفتی منظورت از دوره یک ماه هست یا بیشتر؟

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

ببینید عین مژه مصنوعی و مژه کاشته نمیشه ولی اثر داره و پر بلند تر می کنه.

احترام به نظر دیگران احترام به شخصیت آنهاست. احترام به شخصیت دیگران، در نوبه اول احترام به شخصیت خود است.

اسی نگفتی منظورت از دوره یک ماه هست یا بیشتر؟

پنج ماه 

احترام به نظر دیگران احترام به شخصیت آنهاست. احترام به شخصیت دیگران، در نوبه اول احترام به شخصیت خود است.

ممنونم قیمتش چنده وواقعن؟

از سیصد و چهل تومن میفروشن تا پونصد در سایت ها سیصد چهارصده. بیرون چهارصد به بالا میفروشن

سریتا عالیه. دقیقا نحوه‌ی قطع کردنشم همینه که شما گفتید بعضیا یهویی می‌ذارنش کنار بعد می‌گن ریزش گر ...

اره بالاخره مژه هم دوره ای داره مژه جدید در بیاد از محلول تغذیه نشه طبق ژنتیک شکل و عمر میگیره دیگه مثل وقتی سریتا میزنی بلند و سیاه تر نمیشه

ببینید عین مژه مصنوعی و مژه کاشته نمیشه ولی اثر داره و پر بلند تر می کنه.

واقعن چشاتم قشنگه😍😍😍عزیزم ابرو هم میشه زد ابروهام ریخته

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
اره بالاخره مژه هم دوره ای داره مژه جدید در بیاد از محلول تغذیه نشه طبق ژنتیک شکل و عمر میگیره دیگه ...

اگه قطعش کنی نمیریزه

وقیمتش چقدره اجی

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
واقعن چشاتم قشنگه😍😍😍عزیزم ابرو هم میشه زد ابروهام ریخته

خیلی ممنون عزیزم 😘😘😘

برای ابرو هم میشه زد ولی سریتا محلول تقویت کننده داره اونم عجیب جواب میده