من مژه کوتاه داشتم تاپیک های نی نی سایت که راهکار برای برای بلند شدن مژه بود می خوندم محلول سریتا به چشمم چند باری خورد رفتم دی.جی کالا نظرای مصرف کنندگان خوندم دیدم هفتاد درصد ازشون راضی بودن و جواب داده منم از مرداد تهیه کردم تا الان که پنج ماه گذسته استفاده می کنم مثل خط چشم روی ریشه مژه بالایی می کشم الان انفدر پر و بلند و مشکی شده فامیلام و دوستام با مقاومت باورشون میشه مژه نکاشتم. انگار روند اثرش اینجوری چرخه مژه که تهش به ریزش می ریزه کند می کنه. دی.جی کالا و باسلام با قیمت های تخفیف خورده میفروشن. دوره اول باید هر شب قبل خواب رو مژه تمیر بزنی. دوره دوم یک شب در میون. دوره سوم دو بار در هفته.
احترام به نظر دیگران احترام به شخصیت آنهاست. احترام به شخصیت دیگران، در نوبه اول احترام به شخصیت خود است.
😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سریتا عالیه. دقیقا نحوهی قطع کردنشم همینه که شما گفتید
بعضیا یهویی میذارنش کنار بعد میگن ریزش گرفتیم با اینکه باید اروم اروم کمش گرد و بعد قطعش کرد هیچ مشکلی هم پیش نمیاد ولی دیجیکالا هم خیلی ریسکیه یکبار واسه من فیک فرستاد. داروخانه بهتره
احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام میخواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو میگم و از اونجایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح میدم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیکهایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤