2777
2789
عنوان

چقدر زود گذشت ......

124 بازدید | 8 پست

دقیقا دوسال و یکماه پیش عضو سایت شدم 

یادمه از بچگی دوست داشتم ماشین زمان داشتم و اون زمانی که هستم و ببینم که چه اتفاقایی میوفته بعدا برام 

الان میبینم این دوسال چقدر زودگذشته 

خیلی اتفاقا افتاده از اون تایم 

زندگیم کلا عوض شده 

تاپیکارو که میدیدم خیلی برام جالب بود  🙂

💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫

تا خدا هست کسی تنها نیست

من اگر خسته شدم تو اگر خسته شدی

در پس پرده اشک من تو 

مامن گرم خداست

او همین جاست

کنار من و تو

سال ها منتظراست

تابه سویش بدویم ازسرشوق

تا صدایش بزنیم ازسر عجز

وبفهمیم که او مونس واقعی خلوت ماست🤍💫

🤍آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت.......کسایی که تو سرنوشت هم باشن یه روزی بهم برمیگردن شاید دور باشن شایددور بشن شاید دیر همه پیدا کنن  اما بالاخره به هم میرسن...گذشته ای که حالمان را گرفته است؛آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم،و حالی که حالمان را بهم میزند!چه زندگی خوبی....💔رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی                                                                           ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش خدا انقد ک درد میداد صبرشم میداد

به مرور صبر و یاد میگیرین

منی که برون‌گرا بودم الان تبدیل شدم به  یه آدم درون‌گرا و اروم

🤍آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت.......کسایی که تو سرنوشت هم باشن یه روزی بهم برمیگردن شاید دور باشن شایددور بشن شاید دیر همه پیدا کنن  اما بالاخره به هم میرسن...گذشته ای که حالمان را گرفته است؛آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم،و حالی که حالمان را بهم میزند!چه زندگی خوبی....💔رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی                                                                           ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                
به مرور صبر و یاد میگیرین منی که برون‌گرا بودم الان تبدیل شدم به  یه آدم درون‌گرا و اروم

هعی 

بخدا خیلی سخته ادم بگا میره

خدام ک انگار فقط نگا میکنه

بخواب آروم ای دل بی کس سرنوشت تو درده🙂🥀هوا بارون آســمون دل خون حتــی خونــه دل سردهـ..... 
هعی  بخدا خیلی سخته ادم بگا میره خدام ک انگار فقط نگا میکنه

چی بگم🙂

دعا کن🙂🌱

دعا که هر دیقه دارم میکنم 

فقط اسم خدا رو لبمونه 

اما یا ما کم طاقتیم یا دنیا باهمون طی نمیکنه

دعا که هر دیقه دارم میکنم  فقط اسم خدا رو لبمونه  اما یا ما کم طاقتیم یا دنیا باهمون طی ...

این صبر خدا داره دیوونم میکنه

فکر میکنه مام مثل خودشیم

بخواب آروم ای دل بی کس سرنوشت تو درده🙂🥀هوا بارون آســمون دل خون حتــی خونــه دل سردهـ.....