2777
2789
عنوان

باداری با فولیکول ۱۸ و ۲۱ و۲۲

323 بازدید | 15 پست

سلام بنظرتون ممکنه باردار بشم سنو دادم س تا فولی تو تخمدان چپم بوده روز دوازده پریود قبلا شوهرم اسپرمش ۲۰ میلیون بوده الان ۱۰۰ میلونه دکتر گف سالمه کاملا و خودمم ک سنو دادم امپول ازادسازی زدم الان روز ۱۶ سیکم زیز دلم بشدت دردمیاد تخمدان چپمم از وقتی  امپول زدم درد گرفته

دل مرنجان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز ۱۲ سنو دادم ن واژینال نبود 

من تنبلی دارم چندماهه اقدامم هنوز نشده . 

بنظرت کی برم دکتر؟ چندم سیکل ؟ 

تو تنبلی نداشتی؟

سلامتی و ظهور آقا امام زمان(عج) صلوات💚 به زودی تیکر بارداری میزنم 😍 ۱۹مرداد۱۴۰۲ 
بنظرت فولیکولا ممکنه با امپول ازاد نشن

نمیدونم والا من خودمم هیچی نمیدونم موندم کی برم دکتر😶‍🌫️

اره عزیزم ۷ هفته اینا فک‌کنم حالا به نظرتون جنسیتش چیه دخترمم سمت راستم بود اینم سمت راستمه

بنظر من پسره 

پسرمن سمت راستم بود 

سونو هم دقیقا اینجوری بود 

انشالا سالم باشه دعا کن منم باردار بشم🙏

من تنبلی دارم چندماهه اقدامم هنوز نشده .  بنظرت کی برم دکتر؟ چندم سیکل ؟  تو تنبلی نداشت ...

نمیدونم تنبلی داشتم یا ن روز ۵ سیکم رفتم دکتر بهم گفت میخوای باردار بشی گفتم اره بهم ۴تا امپول داد با یه بسته قرص متفورمین و لتروزول و یه چندتا پودر اینوفولیک گفت اینا رو استفاده کن روز ۱۳ سیکلت سنو بده بعدش ک سنو دادم گفت همه چی عالیه و برو اقدام کن ولی خب کلیییی استرس دارم

دل مرنجان
نمیدونم تنبلی داشتم یا ن روز ۵ سیکم رفتم دکتر بهم گفت میخوای باردار بشی گفتم اره بهم ۴تا امپول داد ب ...

عزیزدلم انشالا دامنت سبز بشه🌹 

استرس خیلی بده برات گلم 

دکتر گفت چندم سیکلت اقدام کنی؟