2777
2789
عنوان

تو پاکت هدیه گل خشک بذارم یا پوشال؟

294 بازدید | 14 پست

کدوم بهتره ؟ اگه پیشنهاد دیگه ای هم برای تزیین پاکت دارید ممنون میشیم بگید

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

پوشال 

گل خشک بار منفی داره 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

پوشال  گل خشک بار منفی داره

مرسی عزیزم 🌹

برای تزیین همین کافیه ؟

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم 🌹 برای تزیین همین کافیه ؟

فدا 

اگه بلدی ستاره کاغذی کوچولو هم درست کن بزار یا به پوشالا یکم اکلیل بپاچ 

ولی هر چ ساده تر بهتر

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

فدا  اگه بلدی ستاره کاغذی کوچولو هم درست کن بزار یا به پوشالا یکم اکلیل بپاچ  ولی هر چ س ...

قربونت عزیزم 💕مرسی از راهنماییت 🤗♥️

قربونت عزیزم 💕مرسی از راهنماییت 🤗♥️

لاوت❤️

به نظرم برگ پاییزی تمیز هم میشه برای تزئین استفاده کرد من پارسال برای تولد دوستم رفتم پارک جمشیدیه ...

اینم ایده جالبی بود ممنون ♥️🍀🍀

سلام عزیزم 

توی یکی از تاپیکها متوجه شدم شما دانشجو پیام نور هستین

من ترم اولم و خیلی با سیستم پیام نور آشنایی ندارم

خواستم بدونم من دوتا درس نه میانترم و نه ترم شرکت نکنم ، غیبت بخورم، معدلم افت میکنه یا نه؟

برام بد میشه؟  

سلام عزیزم  توی یکی از تاپیکها متوجه شدم شما دانشجو پیام نور هستین من ترم اولم و خیلی با سیست ...

سلام عزیزم‌.نه هیچ تاثیری روی معدلت نداره 

گل خشک. این پوشالها و کاغذ های رنگی خرد شده شدید رنگ میده و اصلا هم قشنگ نیست

مرسی عزیزم ❤️