2777
2789
با عرض معذرت نیک خیلی بده شاید اینجا تعدادی بفهمن منظورم چیه  

واقعا ها راست میگی با توجه به اون مسأله نیک اصلا خوب نیست 

الان خودم چون داشتم به اون کلمه دیگه فکر میکردم یهو می‌خواستم اشتباه اونو بنویسم بزرگ بشه ممکنه یه سری آدم بی ادب دستت بندازنش🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا ها راست میگی با توجه به اون مسأله نیک اصلا خوب نیست  الان خودم چون داشتم به اون کلمه دی ...

گفتم که ...  

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
 اون نیک نیست اولش با "د" هست 🙄🙄🙄

تو به کلمه خوبه فکر کردی 

از اون بدترش هم هست

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
واقعا ها راست میگی با توجه به اون مسأله نیک اصلا خوب نیست  الان خودم چون داشتم به اون کلمه دی ...

بله عزيزم خوبه كه هر چى ميدونيم رو به همديگه بگيم منم دنبال بهونه م😂

كاش زمين جاى بهترى بود… براى همه ى موجودات
طبعاً اسم یه چیز سلیقه ایه قرار نیست همه رو راضی کنه ولی اسم باید طوری باشه ک راحت تلفظ بشه و خوش آه ...

بله خيلى دوسش داشتم البته با هيچ كس مشورت نكردم راجب اسم همسرم هم گفته من از اين چيزا سر در نميارم  خواستم ديگه يكيش حتمى بشه واسه ى گرفتن شناسنامه

😂انقدر حساسم سر انتخاب اسم كه آخرش بين اين دوتا موندم بايد يجورى يكيشو حذف كنم با توجه به ظاهرش خوا ...

از کجا می‌دونی بوره مگه بدنیا اومده

هر اسمی بذاری مطمئن باش بهش میاد چون چندبار بهش بگن عادی میشه

تو به کلمه خوبه فکر کردی  از اون بدترش هم هست

با اينكه ميدونستم معنىه بدى داره بنظرم اسم شيكى بود حيف شد ولى خوشحالم كه با دليل حذفش ميكنم

از کجا می‌دونی بوره مگه بدنیا اومده هر اسمی بذاری مطمئن باش بهش میاد چون چندبار بهش بگن عادی میشه

عزيزم دنيا اومده ٣ روزه  شنبه براش شناسنامه ميگيريم  

نظر خاصی راجب این دوتا اسم ندارم اما شاهان یکم هم آوا با میران هست و من بیشتر میپسندم  ولی فقط ...

خوشبحالتون من اصلا نميدونم كدومش  انتخاب درستيه شما معيارتون براى انتخاب اسم چى بود

من دخترم با موی مشکی بدنیا اومد و سیاه بود فقط مژهدهاش بور بود الان شیش ماهه کاملا زرده و سفیده  ...

الهى خدا  براتون نگهش داره براى منم شبيه ژاپنياست مو كه نداره ولى معلومه روشنه كه ديده نميشه