لايت مدیر عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 335 عنوان به يه نوزاد سفيدو بور كدوم اسم مياد ميران يا نيك🩵 | مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 100 پست شما هم اگه پيشنهادى دارين ممنون ميشم بگين كاش زمين جاى بهترى بود… براى همه ى موجودات 1402/09/01 | 13:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لايت مدیر استارتر عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 335 عزیزم خوش قدم باشه..... ممنونم گلم كاش زمين جاى بهترى بود… براى همه ى موجودات
mamantazekar عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 271 با عرض معذرت نیک خیلی بده شاید اینجا تعدادی بفهمن منظورم چیه واقعا ها راست میگی با توجه به اون مسأله نیک اصلا خوب نیست الان خودم چون داشتم به اون کلمه دیگه فکر میکردم یهو میخواستم اشتباه اونو بنویسم بزرگ بشه ممکنه یه سری آدم بی ادب دستت بندازنش🥴
لايت مدیر استارتر عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 335 البته این ساعت سایت خلوته میتونی بذاری اگه صلاح میدونی راستش ميترسم اخه خواهر شوهرم همش تو نى نى سايته كاش زمين جاى بهترى بود… براى همه ى موجودات
شیربرنجتون عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 11297 واقعا ها راست میگی با توجه به اون مسأله نیک اصلا خوب نیست الان خودم چون داشتم به اون کلمه دی ... گفتم که ... بارون اومد و یادم داد هرچی آرایش کنی میشوره میبره
شیربرنجتون عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 11297 اون نیک نیست اولش با "د" هست 🙄🙄🙄 تو به کلمه خوبه فکر کردی از اون بدترش هم هست بارون اومد و یادم داد هرچی آرایش کنی میشوره میبره
لايت مدیر استارتر عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 335 واقعا ها راست میگی با توجه به اون مسأله نیک اصلا خوب نیست الان خودم چون داشتم به اون کلمه دی ... بله عزيزم خوبه كه هر چى ميدونيم رو به همديگه بگيم منم دنبال بهونه م😂 كاش زمين جاى بهترى بود… براى همه ى موجودات
mamantazekar عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 271 بله عزيزم خوبه كه هر چى ميدونيم رو به همديگه بگيم منم دنبال بهونه م😂 امیدوارم در انتها یه اسم عالی که برازنده پسر قشنگت هست رو براش انتخاب کنی عزیزم ✨
لايت مدیر استارتر عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 335 گفتم که ... 😂 كاش زمين جاى بهترى بود… براى همه ى موجودات
لايت مدیر استارتر عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 335 طبعاً اسم یه چیز سلیقه ایه قرار نیست همه رو راضی کنه ولی اسم باید طوری باشه ک راحت تلفظ بشه و خوش آه ... بله خيلى دوسش داشتم البته با هيچ كس مشورت نكردم راجب اسم همسرم هم گفته من از اين چيزا سر در نميارم خواستم ديگه يكيش حتمى بشه واسه ى گرفتن شناسنامه كاش زمين جاى بهترى بود… براى همه ى موجودات
tara1049 عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 9932 😂انقدر حساسم سر انتخاب اسم كه آخرش بين اين دوتا موندم بايد يجورى يكيشو حذف كنم با توجه به ظاهرش خوا ... از کجا میدونی بوره مگه بدنیا اومدههر اسمی بذاری مطمئن باش بهش میاد چون چندبار بهش بگن عادی میشه
لايت مدیر استارتر عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 335 تو به کلمه خوبه فکر کردی از اون بدترش هم هست با اينكه ميدونستم معنىه بدى داره بنظرم اسم شيكى بود حيف شد ولى خوشحالم كه با دليل حذفش ميكنم كاش زمين جاى بهترى بود… براى همه ى موجودات
لايت مدیر استارتر عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 335 از کجا میدونی بوره مگه بدنیا اومده هر اسمی بذاری مطمئن باش بهش میاد چون چندبار بهش بگن عادی میشه عزيزم دنيا اومده ٣ روزه شنبه براش شناسنامه ميگيريم كاش زمين جاى بهترى بود… براى همه ى موجودات
tara1049 عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 9932 عزيزم دنيا اومده ٣ روزه شنبه براش شناسنامه ميگيريم من دخترم با موی مشکی بدنیا اومد و سیاه بود فقط مژهدهاش بور بود الان شیش ماهه کاملا زرده و سفیده سفید موطلایی
لايت مدیر استارتر عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 335 نظر خاصی راجب این دوتا اسم ندارم اما شاهان یکم هم آوا با میران هست و من بیشتر میپسندم ولی فقط ... خوشبحالتون من اصلا نميدونم كدومش انتخاب درستيه شما معيارتون براى انتخاب اسم چى بود كاش زمين جاى بهترى بود… براى همه ى موجودات
لايت مدیر استارتر عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 335 من دخترم با موی مشکی بدنیا اومد و سیاه بود فقط مژهدهاش بور بود الان شیش ماهه کاملا زرده و سفیده ... الهى خدا براتون نگهش داره براى منم شبيه ژاپنياست مو كه نداره ولى معلومه روشنه كه ديده نميشه كاش زمين جاى بهترى بود… براى همه ى موجودات