2777
2789
عنوان

اولین تاپیکی که زدید چی بود؟!!

128 بازدید | 17 پست

من با یه کاربری که اسمشم حتی یادم نی  تاپیک زدم (سلام)    بعد فکر میکردم میشه راحت پاک کرد  

در ادامش با ذوق نوشتم من اومدم تو سایت تبریک نمیگید؟!    یه کاربر گفت  خا چی کنم اومدی که اومدی😐   اسمشم بتول بود😐   بتول هر جا هستی خیلی بیشوری😕😂

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیق یادم نیست

ولی از کاربرای قدیمی حساب میشم (این کاربریم جدیده)

اکثرا می‌شناسن منو تا حدودی

ولی نمیخوام بگم کیم دوست دارم ناشناس بمونم🫠

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

برم بگردم تو تاپیکات کشفت  کنم😈

یدونه تاپیک بیشتر ندارم😂😂

ولی فکر کنم کل سایت عکس منو دیدن و میشناسنم

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

منم تاپیک زدم (بلاخره منم عضو شدم) یه نفر گفت همیشه حس میکردم جای یه زهرا 64 تو سایت خالیه نه که تو ...

چطوری گلم معلومه که جات خالی بود از بس مه تو عشقی  

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

عجب خدا نکشتت...آنقدر پست گذاشتم خیلی‌هاشون یادم نبود الان یادم اومد چه با حال جواب دادم🤣🤣

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬