2777
2789
حقش بوده پس

بله  تازه انقدر بی وجود بود با یک اکانت ناشناس تو تلگرام اومد منم تلفن رو برداشتم گفتم استاد کسی این کار رو کرده گفت ولش کن دیوونه بوده گفتم لعنت بر پدرش هر کی بوده چند روز بعد پیام دادم گفتم شما بودید ؟

گفت نه و این ها ولی عملی شدن تهدید ها نشون داد بله چون خلاف میلش عمل کردم

خیلی آدم نجس و عقده ای و حسودی تشریف دارند با اون ابهت

حسودی دختران جوان که فرصت ازدواج و مادر شدن رو به خوبی دارند چون خودش ...

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کسی که عاشقش بودم دلمو شکوند انگشت نما کرد منو وبهم گفت برو بمیر ! آخرین حرفم این بود که نیست ونابود شی بعد چندسال نیست ونابود شد به معنای واقعی و اون روز حادثه گفت نفرین روز اخر یادته!

الان یکسال و۱۲ روزه دونفر که در حق من وزندگیم ظلم کردن باعث‌گریه ومریضیم شدن رو‌ از عمق قلبم نفرین میکنم هرلحظه 

چقد عوضی بوده

بله منم گفتم شما حس مادری ندارید که کفرش در اومد و یک سال عقب انداخت من رو در حالی که قبولی دکترام پودر شد !

دعا کنید خداوند به من کمک کنه و مادر و همسر موفقی بشم چون دوست ندارم با نفرین خونم رو کثیف کنم

همون یک بار هم یک روز گفتم خدایا اگر این استاد بوده اون اکانت ناشناس حالش رو بگیر متوجه بشم تا ساعت ۳ شب دلم گرفته بود گریه میکردم تو ماه محرم بند بند دلم پاره شده بود

آخه من اعتماد به نفس بالایی داشتم و همچنان دارم گویا میخواسته اون رو ازم بگیره

من بشدت نفرینم طرفو بدبخت میکنه به خصوص وقتی یکی به ناحق قلبمو بشکنه و باعث شه  گریه کنم خدا ...

من نفرینم نمیگیره ولی دعام بیشتر میگیره

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

ببینید حمایتم کرده بود ولی چه فایده با منت و توقع و الآن داره تخریبم میکنه تو دانشگاه که این جور به من توهین کرده این دختر !

تو اون پیام ها هم نوشته بود که همه تو دانشگاه و حتی فضای مجازی ازت متنفرن در حالی که حسود زیاد داشتم ولی همیشه بی آزار و محبوب بودم و این یعنی نیت داشت چنین کاری بکنه اگر خلاف حرف هاش عمل کنم که داره میکنه

من نفرینم نمیگیره ولی دعام بیشتر میگیره

پس التماس دعا که همسر و مادر موفقی باشم به زودی و در کشور آدم مفیدی باشم یعنی شغلی که میخوام به دست بیارم چون واقعا دلسوزه مردمم هستم و آبادی کشورم رو میخوام

منم هیچ وقت به کسی بدی نکردم و تا تونستم خوبی کردم و خوبیشو خواستم

به همی خاطر وقتی کسی در حقم بدی میکنه،دلم بدجور میشکنه و آگر آه بکشم میگیره

کاش آدم ها اینقدر سنگدل نبودن و دیگران رو اذیت نمیکردن