2777
2789

جمله ی ممنون از زحماتتون که برای بچه ها میکشین اشتباهی هست؟چرا من هرچی میخوام حرف بزنم یا چت بکنم فکر میکنم اشتباهه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زحماتی نه خیلی هم خوبه وسواس نداری مثل من؟

چرا بابا واقعا دارم دیوونه میشم.

هرچتی که میکنم باید برم چندباربخونم ببینم درسته یانه؟بعدشم میگم کاش نمیفرستادم بدنوشتم.

اصلا همه چی یادم رفته انگاری 

اون جمله ات یه ایراد داره ممنون از زحماتتون برای بچه ها یا ممنون از زحماتی که برای بچه ها متقبل م ...

بله خودمم بعدامتوجه شدم که غلطه جمله.ویرایش هم نمیشه کرد

نه خوبه. راحت باش به خودت گیر نده 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
بله خودمم بعدامتوجه شدم که غلطه جمله.ویرایش هم نمیشه کرد

قبل اینکه چیزی بفرستی بخونش. برای چت که گفتی می گم. 

الان هم چون موضوع تاپیکت بود گفتم. وگرنه اگه نمی گفتی هیچ کدوممون توجه نمی کردیم. چون همه سریع تایپ می کنیم و برنمی گردیم بخونیم.

قبل اینکه چیزی بفرستی بخونش. برای چت که گفتی می گم.  الان هم چون موضوع تاپیکت بود گفتم. وگرنه ...

مرسی که راهنمایی میکنی.اخه فقط چت نیست که وقتی بایه نفری حرف میزنم بعدش میام فکرمیکنم میگم که چی گفتم اگه یه حرفی رواشتباه بگم میشینم ناراحت میشم که گیجم چرا این من.😔پس همه چطوری حرف میزنن راحت.