2777
2789

مامان من هیچوقت صبحونه آماده نکرده 

من هم آماده میکنم و بیدارش میکنم ، بیدار نمیشه میگه بخورید من بعدا پا میشم 

شاید به نظرتون مسخره بیاد ولی یکی از بزرگترین حسرت هام اینه که مامانم پاشه صبحونه رو آماده کنه بعد بیاد صدام بزنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامان من شاغل بود 

تا یه سنی از ما بچهها بله 

یا اگر میگفتیم اماده میکرد 

اما بعدش دیگه خودمون انقدر بزرگ بودیم که انجام بدیم 

هر کسی هم هر چی عشقش میکشید میخورد

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

هر کی زودتر بلند شه پنیر و مربا و عسل رو از یخچال در میاریم صبحانه آماده کردن نمیخاد تو خونه ما 😂

منم از یخچال درمیارم چای هم دم میکنم صدبار میرم بیدارش میکنم ولی بیدار نمیشه 

من دبیرستان که بودم دیگه مامانم صبحا بلند نمیشد داداشمو بیدار میکردم صبحونه میخوردیم.. ظهرم برمیگشتم همه خواب بودم باز خودم ناهارمو می‌خوردم تنها😂 البته مشکلی باهاش نداشتم

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

مامان من هم اینجوریه. هرگز توی زندگی قبل از یازده دوازده بیدار نشده. ما بچه بودیم خودمون شیش صبح خودمون رو جمع و جور میکردیم که بریم مدرسه. درکت میکنم

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 

مامانم هررزوصبحونه اماده میکردوبیدارمون میکردازقبا رفتن مابه مدرسه پامیشدصبحونه اماده میکردمیخوردیم بعد

الانم برم اونجاصبحونه اماده میکنه  ولی مادرشوهرم مریضم باشم تامن ازجام بلندننشم حتی زیرکتری روهم روشن نمیکنه

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

نهههه،بابای خدابیامرزم آماده میکرد و میرسوند مدرسه بعد میرفت اداره💔

ولی برای داداش کوچکم، لقمه‌ام میکرد میچپوند دهنش،،فکرکنم براهمونه 2متر خودشه و 5مترزبونش..

ولی برای دخترم هرروز آماده میکنم، شکموام هست،چشاش اکلیلی میشه طفلی💜

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
مامان من شاغل بود تا یه سنی از ما بچهها بله یا اگر میگفتیم اماده میکرد اما بعدش دیگه خودمون انقدر بز ...

مامان منم بیست و اندی سال شاغل بود 

چه اونموقع چه الان با صبحونه کاری نداشته 

مامان منم بیست و اندی سال شاغل بود چه اونموقع چه الان با صبحونه کاری نداشته

خودت اماده کن 

به بعضی چیزا هی فکرکنی و گیر بدی خودت اذیت میشی فقط

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...