2777
2789

سلام به مامانای عزیزوهمیشه نگران،یه راه حل توپ دارم برای تقویت سیستم ایمنی بدن بچه های گلتون که مدرسه میرن وخدای نکرده درمعرض سرماخوردگی وآنفولانزاهستن.
این راه حل هیچ عوارضی نداره،خواهش میکنم انجام بدین وبعدازمدتی میبینین بچه هاتون اصلامریض نمیشن.
اول ازهمه برای لقمه بچه هاتون اصلانون وپنیرنذاریدمخصوصاتواین هوای سرد،غذاهاوخوراکیهای طبع گرم روجایگزین غذاهای طبع سردکنید،خوراکیهای طبع گرم هم برای جلوگیری ازسرماخوردگی خوبن هم قدرت یادگیری بچه هاروهم افزایش میدن.
نخودزیادشب قبل خیس کنیدوفرداش باقلم وادویه یاحتی اگه نداشتین بدون قلم بپزیدونمک بزنیدوهرروزخودتونوبچه هاتون یه کاسه بخوریدوبقیشوبذاریدیخچال وبازبه اندازه نیازگرم کنیدبخورید،اگرحوصله داشتیدهرروزدرست کنیدچه بهتر.
گندم روبپزیدونمکش رواندازه کنیدووآبش که کشیده شدوخنک شدباگردوخودتونوبچه هاتون بخورید(قدیماتوشهرماهرشب واسه شب نشینی ومهمونی عصرونه درست میکردن ومثل آجیل میخوردن)هم خوشمزس،هم آهن زیادی داره،هم میتونین بعنوان تغذیه سالم برای مدرسه بچه هاتون آماده کنیدببرن مدرسه،هم سیرکنندس هم چاق کننده.
نخودچی کشمش همیشه داشته باشیدومدام بخورید،برای مدرسه بچه هاتون هم آماده کنیدهم قدرت یادگیریشون روبالامیبره تودرساهم سیستم ایمنی بدن روتقویت میکنه ومریض نمیشن.

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

شربت آبلیمووعسل درست کنیدبخوریدبسیییییارمفیدوقوی دربرابرسرماخوردگی.
زنجبیل ودارچین دم کنیدبخوریدهم تواین سرمابدنتونوگرمترنگه میداره هم ازسرماخوردگی پیشگیری میکنه خییییلی خاصیت‌های دیگم داره که اگه بگم ازحوصلتون خارج میشه عالیه.
امیدوارم اینایی روکه نوشتم مصرف کنیدوهمیشه سالم وتندرست باشید.

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری درست میکنید ؟؟؟؟؟ من یکبار درست کردم رنگش کدر شد

اگر در مقدار کم درست کنید یعنی مقدار زیاد را نریزی داخل یک دیگ رنگش روشن تر می شه . و خاک مخصوصی هست اش با تخم مرغ می زنند تا مواد ریز معلق در آب انگور ته نشین می شه و بعد جدا سازی می زاریم بجوشه

و خدای که همین نزدیکی ست