2777
2789
عنوان

اگه بچکم رو سقط نکرده بودم الان ۴ سال و نیمه می‌بود!

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 61 پست
یعنی مایی که در کنار شوهرم کار میکنیم دعوا و خوشی همزمان هست بچه داری هم میکنیم و حتی درس هم میخونم ...

نه منظور اسی این نبود، هرکی یه انتخابی داره برا زندگیش، منو شما مادر بودن رو انتخاب کردیم ایشون چیزای دیگه کار هیچ کدوم هم اشتباه نیست فقط تفاوت در انتخاب هاست

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  

همینو کم داشتیم

تا حالا میگفتیم سقط نکنید

ازین به بعد باید جلوی اینجور تاپیکا رو بگیریم

حدااقل خوشحالیه پوشالیتونو تو دلتون نگه دارید اینجا نگید لطفا

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون قسمت که اگه به دنیا میاوردیش چنین و چنان میشد دقیقا منو گفتی 🤪 ولی من پشیمون نیستم و عاشقشم همه ...

خوشحالم چقدر برات

ایشالا ببالید و بمانید در کنار هم.

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته
یعنی مایی که در کنار شوهرم کار میکنیم دعوا و خوشی همزمان هست بچه داری هم میکنیم و حتی درس هم میخونم ...

من قضاوت عمومی نکردم. صرفا تصور کردم که "من" احتمالا چه حالی داشتم اگر اون انتخاب رو نمیکردم.

قضاوت بی‌طرف و واقعی. درباره خودم.

ایشالا توانا و موفق و عاشق باشید. خدا قوت

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته
ولی خوب شد به دنیا نیومد آخه هووخشتره هم شد اسم😒 #شوخی😂

خخخ... اسم شوخی بود، حس میکردم پسره ولی:)

زندگی همینه  آدم نمیتونه همه چی رو یه جا داشته باشه،برای به دست اوردن یه چیزایی،یه چیرای دیگه ...

همینطوره.

ممنون از نظرت❤️

وای چقدر قضاوت منصفانه و انسانی شما خوشحالم کرد. راه شما نیز. و اینکه زبان ژاپنی! واو! 

ممنون از محبت شما ❤️

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
نه منظور اسی این نبود، هرکی یه انتخابی داره برا زندگیش، منو شما مادر بودن رو انتخاب کردیم ایشون چیزا ...

اسمت عالیه😀

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

نه منظور اسی این نبود، هرکی یه انتخابی داره برا زندگیش، منو شما مادر بودن رو انتخاب کردیم ایشون چیزا ...

ن منم کلی گفتم

من مخالفم یسری ها میگند مادر شدن یعنی رهایی از همه چیز ولی واقعا  یه زایمان و بارداری و بچه داری انقدرها هم سخت نیست 

من بااین همه مشغله ولی خوشم حتی توی فکریم چندماه دیگه برای دومی اقدام کنیم .

من خودم از اونا بودم که خیلی خیلی مردد بودم برای بچه دار شدن  اما بعد از ۶ سال بالاخره تن دادم ...

ممنون ازینکه تجربه‌ات رو به اشتراک گذاشتی.

شما تصمیم آگاهانه گرفتید. برای من ناخواسته بود و اول اول مهاجرت بود، در اوج بی‌پولی و اختلاف.

وجود کوتاه مدت هوخشتره در دلم یک حسی رو روشن کرد که منو مطمئن کرد بالاخره یک روز میخوام مادر بشم. به وقتش... یک ورژن خوب مادرانه از خودم

ن منم کلی گفتم من مخالفم یسری ها میگند مادر شدن یعنی رهایی از همه چیز ولی واقعا  یه زایمان و ب ...

ای جان همیشه خوش باشید، منم موافقم به نظرم لذت بچه داشتن می ارزه به سختی هاش 

تپل سلطان هستم سوگلی دربار