2777
2789
عنوان

اگه بچکم رو سقط نکرده بودم الان ۴ سال و نیمه می‌بود!

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 61 پست
ممنان، عرض ارادتی بود به جناب اشتاین بک🤭

مطمئنا ازین اسم بیشتر خوشش میاد 😀

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون ازینکه تجربه‌ات رو به اشتراک گذاشتی. شما تصمیم آگاهانه گرفتید. برای من ناخواسته بود و اول اول ...

عزیزم منم مثل شما یه بار اینکارو کردم 

۱۲،۱۳ سال پیش

منم به عقب برگردم همون کارو میکنم.به نظرم درست ترین تصمیم زندگیم بود

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

@خوشه_های_پشم   یکی از نویسنده‌های مورد علاقه من هم هست.

عرض ارادت ما رو هم برسونید:)

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته
عزیزم منم مثل شما یه بار اینکارو کردم  ۱۲،۱۳ سال پیش منم به عقب برگردم همون کارو میکنم.به نظر ...

خوشحالم که شما هم از تصمیمتون راضی هستید.

استیگمای خیلی زیادی وجود داره تو ایران درباره این موضوع. هنوز کسی ازین جریان خبر نداره بجز همسرم.

ولی تجربه سقط جنین برای من اولین و پررنگ‌ترین مواجهه با دنیای آزاد بود! اینکه فقط نظر من مهمه بر بدن خودم و حتی به شوهرم نگاه هم نمیکردن و منتظر تصمیم من بودن برام عجیب بود و درعین حال عجیب‌بودنش غم‌انگیز بود.

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته

یه جایی خوندم ((طبیعیه که بعد از گرفتن تصمیم درست حس بدی داشته باشی ))

واقعا آدم به گذشته نگاه میکنه میفهمه چقد شرایط الانش میتونست بد باشه اما با تصمیم های به موقع جلوشو گرفته 

با اینکه یه چیزایی از دست داده

دردم از یار است و درمان نیز هم 
ممنون ازینکه تجربه‌ات رو به اشتراک گذاشتی. شما تصمیم آگاهانه گرفتید. برای من ناخواسته بود و اول اول ...

خب اون بهترین تصمیم بوده تو اون دوران 

و تو کار درستی کردی بنظرم 

امیدوارم شرایط همه جوره برای اومدن یه نی نی ناز فراهم باشه و خودت با جون و دل مایل به اومدنش باشی 

خوشحالم که شما هم از تصمیمتون راضی هستید. استیگمای خیلی زیادی وجود داره تو ایران درباره این موضوع. ...

میدونی حتی اون بچه به دنیا هم میومد دوباره تصمیمات مهمش با تو بود.برای همینه میگن مادر بودن سخته 

فرای حاملگی.زایمان.شب بیداری و.....اینا میگم ها 

مادرا به خیلی چیزا باید فکر کنن

الان خودم دوتا بچه دارم .به خاطر اونه راحت نظر میدم

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

من خودم از اونا بودم که خیلی خیلی مردد بودم برای بچه دار شدن  اما بعد از ۶ سال بالاخره تن دادم ...

من ۳۵ سالمه خیلی خییییییییییییلی پشیمونم چرا زودتر نیاوردم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه جایی خوندم ((طبیعیه که بعد از گرفتن تصمیم درست حس بدی داشته باشی )) واقعا آدم به گذشته نگاه میکن ...

حرف عمیقی بود!

خیلی وقتا تصمیم درست درد داره (البته تو مورد من درد استعاری نبود فقط🫠🤦‍♀️)

و بعضی از تصمیم ها life changing هستن، زندگیت با گرفتن اونها به مسیری کاملا متفاوت میفته.

قطعا بچه برای من چیزایی می‌آورد ولی من با شناختی که از خودم و شرایطم دارم میدونم که آدم خوشحال و حتی خوبی نمیبودم نسبت به الان.

مادر خوب بودن یعنی ایثار و از خود گذشتگی.

و جز این نمی تونه باشه.

مادر بودن یعنی خودخواه نبودن در مواجهه با فرزند.

به نظرم هر وقت بدونیم که از نظر روحی می تونیم اینطوری باشیم باید بچه دار بشیم.

چون وقتی که آدم مادر میشه،هشتاد درصدش درگیر مراقبت از فرزنده و عشق به اون و اعتلای اون

این افکار که جدیدا باب شده که مادر باید خودخواه باشه،و به فکر خودش باشه،درک نمی کنم.

💔🖤
خب اون بهترین تصمیم بوده تو اون دوران  و تو کار درستی کردی بنظرم  امیدوارم شرایط همه جور ...

ممنون ها جانم😊

تصویر خیلی دلچسبیه برام و امیدوارم بتونم با کسی که عاشقشم این رو تجربه کنم

ممنون از لطفت❤️

میدونی حتی اون بچه به دنیا هم میومد دوباره تصمیمات مهمش با تو بود.برای همینه میگن مادر بودن سخته&nbs ...

آوخ بله دقیقا. هیچ تصوری ندارم من از جزئیات و ظرافت‌های بچه‌داری. قطعا کمرم خم میشد درون شرایط.

شاید اگر همسرم افسرده و تنهایی طلب و ضعیف نبود میتونستم از پسش بربیام ولی الان حتی نمیتونم تصور کنم.

آوخ بله دقیقا. هیچ تصوری ندارم من از جزئیات و ظرافت‌های بچه‌داری. قطعا کمرم خم میشد درون شرایط. شای ...

مطمئن باش خیلی شرایطت سخت تر از اونی میشد که الان تصور کردی