2777
2789

جدا شدم و سبک زندگیم آزاد و دخترانه و مجردیه، دغدغه‌ام درس و رفاقت و عشق و تفریح و کاره! اصلا یادم رفته که در یک جهان کاملا ممکن من هوخشتره رو نگه داشته بودم و کنار همسرم داشتیم رنج می‌کشیدیم احتمالا! دانشجو نشده بودم یحتمل و کار پاره‌وقت میکردم. پدرم قبل رفتنش به آرزوش رسیده بود و نوه‌اش رو دیده بود.

اما همسرم احتمالا در سیاهی غرق بود باز، پدر شدن براش همچون زلزله‌ای بود با آوارهای نامتناهی! حتما هنوز در حسرت تنها بودن بود و من هم زنی بی دست و پا و افسرده و محروم از عشق و آزادی بودم. احتمالا به دخترای همسن و جوونتر از خودم که تو این کشور دانشجو بودن حسودی میکردم و کمبود اعتماد بنفس میداشتم.

احتمالا مادر شلخته‌ای بودم و به کارام نمی‌رسید و مسئولیت بچه و کارای خونه بیشتر به عهده شوهر بود.

احتمالا خیلی دوستش میداشتم، ولی نمیتونستم عشق و دیسیپلین رو همزمان در خود داشته باشم

احتمالا مدتها بود که س.ک.س نکرده بودم و حتی تظاهر هم نمیکردم دیگه.

احتمالا خیلی وقت بود مسافرت نرفته بودیم.

احتمالا باید خودمونو پاره میکردیم تا از پس هزینه‌های بچه بربیایم و زندگی نرمالی براش فراهم کنیم.

احتمالا کلی با دو زبانه بودنش حال میکردیم و سعی میکردیم فارسی یادش نره.

احتمالا دوستای بچه‌دار پیدا میکردیم...

احتمالا غم فراق پدر برای مادرم کمتر میشد و میاوردمش اینجا. هرچند مادرشوهر طاقت نمی‌آورد و مخ شوهر بدبخت رو می‌خورد و بهش عذاب وجدان میداد.

احتمالا حیف میشدم مادر! 

ببخش که نذاشتم به این دنیا بیای...

ولی راستش بَچَکَم، پشیمون نشده‌ام درین مدت...

میخوام وقتی بیای که عشق باشه و پول و آسودگی روان.

جنین ۸ ماهه من.

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی همینه 

آدم نمیتونه همه چی رو یه جا داشته باشه،برای به دست اوردن یه چیزایی،یه چیرای دیگه رو از دست میدی

موفق تر باشی🌹

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

اگه اون زمان حس میکردی داری کار درست رو انجام میدی، پس کارت درست بوده. اینجا اکثرا قضاوت میکنن، اونم خیلی بی‌رحمانه. با سقط جنین مخالف نیستم من، به نظرم کار عاقلانه‌ای هست. امیدوارم راهت پر نور باشه از این به بعد هم 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
خیلی خوبه که از انتخابت انقدر مطمءنی. ان شاالله همیشه شاد باشی

ممنون از شما.❤️

بله اون بچه اومدنش به صلاح هیچکدوم نبود اون موقه

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته
ولی ب نظر من مادر خوبی میشدی. ..کسی ک چهار ساله فراموش نکرده نمیتونه مادر بی مسئولیتی بشه....

والا خیلی شک دارم که توانایی ذهنی مادر بودن رو داشته باشم مخصوصا اون تایم اوایل مهاجرت و با اون زندگی زناشویی معلق.

جنین ۸ هفته! اشتباه شد

من خودم از اونا بودم که خیلی خیلی مردد بودم برای بچه دار شدن 

اما بعد از ۶ سال بالاخره تن دادم و یه پسر گیرم اومد 

الان واقعا ریتم زندگیم عوض شده 

از خیلی آزادی ها و خوشی ها گذشتم 

ولی حتی یکبار ، حتی یک لحظه از اینکه این بچه مال منه و من بدنیا آوردمش پشیمون نیستم 

خوبی ها و لذت های خودش را داره ، متفاوت تر از دوران قبل از بچه 

زندگی بدون بچه و آزادانه تا ۴۵ سالگی هم خوبه 

ولی بعدش خودت دقیقا خلأش را احساس می‌کنی 

زمانی که شاید دیگه قدرت باروری هم نداری 

بنظرم اکثر خانوما دلشون میخواد تو ضمیر ناخودآگاهشون مادر بودن و مادری کردن را تجربه کنن 

انشالله که بتونی بهترین تصمیم را بگیری و بهترین راه را انتخاب کنی

اگه اون زمان حس میکردی داری کار درست رو انجام میدی، پس کارت درست بوده. اینجا اکثرا قضاوت میکنن، اونم ...

وای چقدر قضاوت منصفانه و انسانی شما خوشحالم کرد.

راه شما نیز.

و اینکه زبان ژاپنی! واو!