2777
2789
عنوان

سوسیس و کالباس خانگی

833 بازدید | 20 پست

سلام به همگی 

بچه ها من مخوام کلاس ان لاین سوسیس و کالباس شرکت کنم به نظرتون بازر کارش خوبه ؟ همسرم که میگه نه گفتم از شما بپرسم میشه خواهرانه  نظر بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش تاوقتی ک شرکتی وارم بهداشتیش باشه کسی نمیره خونگی بخره ببقشیدا خواهرانه گقتی نظردادم

واقعا فکر کردین شرکتیش بهداشتیه؟ از کارخونه های مواد غذایی دیدن نکردین فکر کنم 

همسرم میگه مرغ کیلیویی ۸۷ تومن چقد باید بفروشی که سود داشته باشه  موندم دوره شم ۵۷۰ تومنه

والا تو شهر ما یه مغازه هست خودش همونجا تو مغازه جلو چشم مشتری درست میکنه به قول خودمون خونگی و سالمه انقد سرش شلوغه ها ما خودمون همیشه از اونجا میخریم خیلی سالم و خوشمزه س والا قیمتشم نسبت به این شرکتیا ارزون تره

والا تو شهر ما یه مغازه هست خودش همونجا تو مغازه جلو چشم مشتری درست میکنه به قول خودمون خونگی و سالم ...

چه عالی 

به اقای همسر میگم برا دل خودم میخوام شرکت کنم ولی همش الا بلا می کنه

درسته همسرم میگه مواد گرونه مردم پول به کیفیت نمیدن  بعدم میترسم خانومه خوب یاد نداه فوت ...

والا قیمت خونگیا از شرکتیا ارزون تر درمیاد

بعدشم شما فقط کافیه فامیلا و آشناها ازتون بخرن یواش یواش مشتریات بیشترم میشه

بعدشم اگه شک داری که خوب یاد نمیده برو جایی یاد بگیر که خیالت راحت باشه

والا قیمت خونگیا از شرکتیا ارزون تر درمیاد بعدشم شما فقط کافیه فامیلا و آشناها ازتون بخرن یواش یواش ...

ان لاینه یه خانومه تو بله 

نمی دونم چقد میشه بهش اعتماد کرد موندم

چه عالی  به اقای همسر میگم برا دل خودم میخوام شرکت کنم ولی همش الا بلا می کنه

به نظر من حالا امتحان کنی بد نیست بعدشم خوب که یاد گرفتی تازه میتونی پیج بزنی اینترنتیم بفروشی فقط اراده ی قوی میخواد