2777
2789
عنوان

راه نرفتن کودک ۱۶ ماهه

489 بازدید | 16 پست

سلام بچم ۱۶ ماهشه و راه نمیره به درو دیوار خودشو میگیره راه میره اما بلند نمیشه چیکار کنم 🥲🥲🥲🥲دکتر بردم گفت تا ۱۸ ماهگی وقتی نداره انقد میترسه ک دلم اب نمخوره تا همون موقع هم راه بیفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین که با دیوار راه میره سالمه عزیزم. ولی برای اینکه زودتر راه بیفته کمکش کن مثلا از این ماشینایی که تو خونه راه میبرن بزار جلوش باهاش راه بره شایدم میترسه تنها راه بره دستاشو بگیرین همش راه ببرینش 

دختر منم 15 ماهگی راه افتاد 

ولی کلا استخون دار نبود خودش و سنگین می گرفت و دکتر که می بردم مرتب می گفت خانوم بچت و ببر تو آفتاب 

کلا من حتما روزی نیم ساعت می بردم آفتادم 

و پای مرغ و قلم هم جوشونده بودم فریز کرده بودم حتما یه تیکه تو غذاش مینداختم 

ولی تا 18 ماهگی مشکلی نیست 

شربت یا قطره مکملش رو هم حتما بده

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

نگران نباش انقدم فکرای منفی نکن.دخترمن سیزده ماهگی تازه یاد گرفت بشینه هفده ماهگی راه رفت الانم ک دوسالشه همش میفته و میخوره تو درو دیوار چون خیلی ضعیفه

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه

اگه به درو دیوار دست میگیره و راه میره نگران نباش مشکلی نداره چون من پسرم بچه بود دیر راه افتاد دکتر گفت اگه دست میگیره راه میره مشکلی نداره حتما پسرت ترسو هست  چیز خیلی جالب بگیر جلوش تا تشویق بشه چند قدم برداره

اسی تمرین خیلی جوابه.خودت بشین این سر شوهرتم بشینه اون سر مسافت بین شمارو بیاد بغلتون .حالا یا پنج قدم یا ده قدم.ماهروز بازی کردیم تا یاد گرف

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه