2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا چند روز استراحت مطلق.چون سر گیجه شدید هست تا دستشویی هم باید دست به دیوار برن .قرص های ضد تهوع مخصوص اتاق عمل بهشون میدن.به مرور خوب میشن.گاهی یک هفته یا دوهفته.

تا چند روز استراحت مطلق.چون سر گیجه شدید هست تا دستشویی هم باید دست به دیوار برن .قرص های ضد تهوع مخ ...

وای من الان 5 ماهه اینجوریم 

یه روز خوبم دوباره همینطور 

هر دکتری هم که فکر کنی رفتم 

چند نوع دارو خوردم ولی جواب نداده دکترا هم میگن به مرور خوب میشه 😞

🤲🏻🌱•|اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَجــے|•🌱🤲🏻️
بیشتر مواد تو کشتی قطار پیش میاد ولی در حالت عادی اگه سرباشدت تکون بخوره یا ترس شدید یا از خواب پرید ...

وای خیلی حالت بدیه 

🤲🏻🌱•|اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَجــے|•🌱🤲🏻️
یک جور حمله مثل سرما خوردگی هست.که به گوش میزنه.نگران نباشید من زیاد دور وبرم دیدم وکاملا خوب شدند.

دکتر دخترم گفت بخاطراستفاده ازایرپاده

سرماخورده هم بود

تازگیا چندنفر ودیدم که این مشکل وداشتن

ازتوشبی...                                   جامانده درمن...                                  که هرگز صبح نخواهد شد.