2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مادر شوهرم بشدت گریه میکنه بخدا از روی حرص و اینا فکر کنین نمیگم درکل وجدانی و منطقی میبینم میگم 

انقدر که سر چیزای بیخود و مزخرف گریه میکنه اعصاب شوهرم خورد میشه وقتی مجرد بود چند سری مثلا این و مادرشون بحثشون میشد میگفت خا خا خا حالا گریه نکن کنایه مینداخت 

شد و من و شوهرم ازدواج کردیم من خیلی زود رنجم مخصوصا که ازدواجم سنتی بود و شوهرمو نمیشناختم خیلی از رفتاراش برام سو تفاهم میشد 

ی بار سر سفره نشسته بودیم من و مادر شوهرم و پدر شوهرم و شوهرم 

قاشق منو شوهرم گرفته بود ماست بریزه این قاشق هی دست ب دست میشد من برای شوخی لحنمو ناراحت نشون دادم گفتم قاشق منو بدیین فقط برای خنده بخدا

بعد مادر شوهرم سریع ب شوهرم میگه دیدی چیزی ک میترسیدی سر خودت اومد اون موقع تو به من اینو میگفتی الان زنت بدتره 

والا اینقدر بلا اورده که یادم رفتن دیگه،ولی دیشب گفت حلوادرست کن واسم خونشون بودم آقا روغن نمیداد بهم درست کنم دوقاشق ریختم میگه بسه چرب میشه،حالا هرچی میگم بابا حلوا دون دون میشه بدمزه س میگه نه منم تارفت اتاق نمازبخونه ریختم توش وقتی حاضرشد رسید گفت دیدی گفتم همون دوقاشق بسه😂دوقاشق اخه برای یک کیلو ارد 

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
والا اینقدر بلا اورده که یادم رفتن دیگه،ولی دیشب گفت حلوادرست کن واسم خونشون بودم آقا روغن نمیداد به ...

هوففف دقیقا خونشون بخواییم غذا درست کنیم باید قبلش هفت خان رستم رو رد کنیم